Barcelona i Àrea
Missa a la Sagrada Família
Foto: Missa a la Sagrada Família | Kike Rincón / Europa Press
Setmana Santa

Setmana Santa 2023: com accedir a la Sagrada Família aquests festius

Temps de lectura: 3 minuts
Missa a la Sagrada Família
Foto: Missa a la Sagrada Família | Kike Rincón / Europa Press

Durant els dies de Setmana Santa són moltes les persones que aprofiten per visitar esglésies o seguir les processons dels diferents municipis de Catalunya. La Sagrada Família és un dels monuments que desperten més interès durant aquesta festivitat. 

Visita la Sagrada Família per Setmana Santa 

Què en sabem? El temple convida a tothom qui ho vulgui a compartir la Setmana Santa amb una programació plena de diferents actes de culte i activitats al recinte. 

Quan? La Sagrada Família té programada diferents misses i activitats culturals i populars entre els dies 26 de març i el 10 d'abril. 

En detall: La programació inclou el tradicional Concert de Setmana Santa i el taller familiar, celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis. A més, es recuperen les il·luminacions especials de Setmana Santa a la façana de la Passió. 

Les misses de Setmana Santa a la Sagrada Família: horaris i entrada gratuïta

El temple celebra durant els dies festius diferents misses per celebrar la Setmana Santa. La majoria són d'entrada lliure, però quan l'aforament estigui complet, no es permetrà l'entrada a ningú més. 

Horaris:

  • Dijous Sant (6 d'abril) - Celebració de la Cena del Senyor. A les 20:00 del vespre, el Bisbe Auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona, Javier Vilanova, presidirà la celebració de la Cena del Senyor del Dijous Sant. Entrada lliure fins a completar aforament.
  • Divendres Sant (7 d'abril) - Commemoració de la Passió. A les 18:30, el Bisbe Auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, Sergi Gordo, presidirà la commemoració de la Passió del Senyor a la Sagrada Família.
  • Divendres Sant (7 d'abril) - Via Crucis. A partir de les 21:00, el Bisbe Auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, presidirà el Via Crucis davant de la façana de la Passió. Entrada lliure fins a completar aforament.
  • Dissabte 8 d'abril - Vetlla Pasqual. A les 21:00 el Bisbe Auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, David Abadías, presidirà la Vetlla Pasqual a la Basílica de la Sagrada Família. Entrada lliure fins a completar aforament.
  • Diumenge de Pasqua (9 d'abril). A les 9.00 del matí, se celebrarà la missa internacional a la Basílica presidida pel rector Josep Maria Turull. Entrada lliure fins a completar aforament.

Com seguir en directe les misses des de casa? 

La Sagrada Família oferirà la possibilitat de seguir les celebracions a través d'internet i en directe. 

A la pràctica: A través d'aquest enllaç, es podrà seguir les misses religioses en directe des del mateix temple.