Barcelona i Àrea
Incendi en una nau de la Zona Franca a Barcelona
Foto: Incendi en una nau de la Zona Franca a Barcelona | Anna Ferràs / ACN
Incendi

Controlat l'incendi en una empresa càrnia de la Zona Franca de Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Incendi en una nau de la Zona Franca a Barcelona
Foto: Incendi en una nau de la Zona Franca a Barcelona | Anna Ferràs / ACN

Un incendi en una nau d'una empresa càrnia de la Zona Franca de Barcelona aquest dissabte al matí provoca una gran columna de fum visible des de diversos punts de la zona. Segons els Bombers, l'incendi ja està controlat.

En detall: Fonts municipals han explicat que es tracta d'un incendi al carrer Longitudinal, a Mercabarna, del qual n'han tingut l'avís a les 5:18. Concretament, les instal·lacions afectades pel foc són una planta de l'empresa Schara, segons el mitjà local Elprat.ràdio.

  • No hi ha ferits, però per precaució s'ha evacuat quatre persones de naus properes. Els Bombers de Barcelona hi treballen amb 19 dotacions.
  • També s'han activat els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana, que controla el trànsit de la zona. L'incendi també ha afectat el transport públic i s'ha hagut de tancar l'estació de metro de Mercabarna, de la línia 9.

En vídeo: L’incendi ha provocat una gran columna de fum, visible des de diferents punts de la ciutat i que molts usuaris han compartit a les xarxes socials.

Què esperar? Segons han informat els Bombers, preveuen que, per les grans dimensions de l'espai, es trigarà una bona estona a extingir el foc.