Barcelona i Àrea
Terrassa del BCN Urban Club
Foto: Terrassa del BCN Urban Club | BCN Urban Club
Lleure

3 restaurants amb terrassa a Barcelona per tenir un sopar especial

Temps de lectura: 2 minuts
Terrassa del BCN Urban Club
Foto: Terrassa del BCN Urban Club | BCN Urban Club

Amb el bon temps i els dies llargs de primavera i estiu, es desperten les ganes d'estar a l'aire lliure i de gaudir d'un àpat en una terrassa. Si tens un sopar especial, et recomanem els millors rooftops de la ciutat de Barcelona on anar.

Una experiència gastronòmica sense igual a les terrasses de Barcelona

A part de les vistes i els espais màgics, la gastronomia és central i igual d'important per convertir l'experiència en un record inoblidable.

  • Et recomanem tres restaurants únics, en tres terrasses immillorables perquè hi facis aquell sopar especial que tens pendent.

BCN Urban Club

Aquesta terrassa és un dels molts secrets de la ciutat de Barcelona. Amb unes vistes increïbles i un menjar exquisit, passaràs una vetllada única i inoblidable.

Per què és especial? Amb espectaculars vistes de Montjuïc i del Museu Nacional de Catalunya podràs gaudir d'una oferta gurmet d'hamburgueses i còctels innovadors.

On? Es tracta de l'espai chill out de l'Expo Hotel Barcelona, situat al barri de Sants, concretament, al carrer Mallorca 1-3.

Terrassa del BCN Urban Club | BCN Urban Club

La terrassa del Claris

Com bé diu el nom, es troba al Claris Hotel&Spa de Barcelona. Amb unes vistes de l'Eixample que et deixaran sense aire és el lloc perfecte per un sopar especial.

Què hi podràs menjar? Tapes de cuina mediterrània d'alta gastronomia, a escollir d'una carta adaptada a la temporada. I, per acompanyar, una àmplia llista de còctels d'autor.

Quan i on? Oberta tots els dies de la setmana, de les 11:00 h del matí fins a la una de la matinada. La trobaràs al carrer Pau Claris número 150.

Terrassa del Claris | Terrassa del Claris

Terrassa Verbena

Amb una carta elaborada pel cuiner Martin Berasategui, i basada en plats per compartir, el xef basc ha elevat amb productes de qualitat menjars com el sandvitx, el cebiche, les tàrtares i les foccacies, entre altres.

A més, compta amb carta de menú de migdia. Obre a les 12:00 h i tanca a les 00:00 de la nit. Amb un entorn curosament decorat, on abunda la vegetació, i unes boniques vistes de la ciutat, un sopar a la Terrassa Verbena no passarà desapercebut.

Terrassa Verbena | Terrassa Verbena