Barcelona i Àrea
The Tyets
Foto: The Tyets | Ajuntament de Barcelona
Oci

Pla gratis a Barcelona: Figa Flawas, The Tyets i més, en concert al Palau Robert

Temps de lectura: 3 minuts
The Tyets
Foto: The Tyets | Ajuntament de Barcelona

El Palau Robert s'omple de música durant la primavera i l'estiu amb diversos concerts gratis als seus jardins. El certamen ha programat noms com Triquell, Els Catarres, Roger Padrós, DJ Bulma, Edu Esteve o The Tyets.

Què és el ClotildeFest?

El Palau Robert acull fins al 12 de juliol tres cicles de concerts gratuïts: Enderrock 30 anys, Sonora i Clotilde Fest. Aquest darrer se celebra a l'estiu del 21 de juny fins al 12 de juliol.

En detall: Enguany arriba a la seva cinquena edició. El cicle està organitzat per les propostes de les emissores Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105, i la col·laboració de Damm.

  • En el cas del ClotildeFest, com en les edicions anteriors, part de les sol·licituds es formalitzen a través del Carnet Jove, i part mitjançant les promocions de les respectives emissores.

Qui actua?

El 5 de juliol Los 40 presenten Figa Flawas i The Tyets; i el 12 de juliol Rac105 portarà als jardins del Palau Robert Mariona Escoda i Porto Bello.

El 5 de juliol a les 20:30 Figa Flawas i The Tyets

  • Figa Flawas són la banda sonora d'una nova generació que busca veure's reflectida en unes lletres divertides, que parlen de tot allò que l’adolescent viu i somia, sumat a una música on la producció està cuidada fins a l'últim detall.
  • “Mussegu” és la primera cançó en forma de batxata que presenten els Figa Flawas i representa el primer llançament que fan amb el seu nou segell, Halley Records.

  • El darrer avançament d’Èpic Solete, “Coti x Coti” dels The Tyets, publicat a dues setmanes de la sortida del disc, va confirmar de nou el “factor tieta” (o com fer l’inesperat) dels de Mataró. I és que només ells poden crear un hit combinant el reggaeton amb la sardana.
  • El seu èxit no només es mesura amb la quantitat de gent que assisteix als seus concerts (aquest estiu passat van actuar davant de 80.000 persones), sinó en les ganes que té el públic de veure’ls estrenar aquest disc: les entrades del seu concert a la Sala Apolo de Barcelona del 25 de març es van exhaurir dos mesos abans del concert.

12 de juliol a les 20:30 Mariona Escoda i Porto Bello

  • Darrerament, ha sigut una dels 16 concursants que han participat en el talent show televisiu de TV3 "Eufòria". Als 7 anys va començar a estudiar violí i música, als 12 ja actuava com a cantant solista i violinista en grups musicals, i als 13 va guanyar el concurs de cant «Nadales Tolmos» a nivell dels Països Catalans.
  • Mariona Escoda va presentar el 2020 el seu primer single «8 de Març» compost amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb la lletra de l'escriptora i poetessa Maria-Mercè Marçal.

  • Porto Bello neix a Altafulla a finals de 2015 fruit de l'il.lusió dels germans Tonet Blàzquez (veu principal) i Joanet Blàzquez (bateria a Buhos).
  • La banda aposta per una fusió de ritmes llatins, rumba i pop en una cançó que narra l'amor des del bon humor que els caracteritza. Amb una lletra fresca i enganxosa, Porto Bello descriuen la fase inicial de l'enamorament.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya: