Societat
Sant Pol de Mar
Foto: Sant Pol de Mar | Catalunya.com
Turisme

El poble encantador a 40 minuts de Barcelona amb cases blanques i aigua cristal·lina

Actualitzat: Divendres, 26 de maig de 2023. 21:09
Temps de lectura: 2 minuts
Sant Pol de Mar
Foto: Sant Pol de Mar | Catalunya.com

Amb l'arribada del bon temps, el sol i la calor venen de gust les escapades a pobles costaners. Et proposem un poble encantador a 40 minuts en cotxe de Barcelona, on podràs gaudir de les seves cases blanques i platges d'aigua cristal·lina.

En detall: Parlem de Sant Pol de Mar, a la comarca del Maresme. Un antic poble de pescadors, de cases blanques i carrers estrets amb cales rocoses i platges de sorra granulada i banyades per aigües cristal·lines.

Què fer a Sant Pol de Mar?

  • Passejar pels carrers de la població contemplant les façanes modernistes de tradició marinera i gaudir de les seves placetes i racons més autèntics d'una vila marinera.
  • Un dels altres imprescindibles és fer una parada en algun dels seus restaurants per degustar la cuina autèntica i tradicional, basada en la dieta mediterrània i elaborada amb productes de proximitat de la zona: conreats per productors locals i pescadors en aigües del Maresme.

Les platges: Les platges de Sant Pol no acostumen a estar molt plenes i és un dels grans reclams de la vila. Algunes d'aquestes platges són la de El Morer, La Platjola, Les Escaletes, Les Barques, la de Sant Pol, Can Villar, La Murtra y Les Roques Blanques.

Altres activitats: Pujar a la muntanya de Sant Pau per gaudir als peus de l'ermita de Sant Pau de les impressionants vistes panoràmiques que mostren la costa del Maresme des de Sant Pol fins a Barcelona ciutat.

  • Un altre edifici important és l'església de Sant Jaume (segle XVI), que només es pot visitar durant la missa.

Com arribar a Sant Pol de Mar?

Sant Pol de Mar es troba a la comarca del Maresme, a només 49 quilòmetres de Barcelona. Se situa en un lloc estratègic, junt amb el mar i molt a prop de la muntanya, en mig de dos capitals de província, Barcelona i Girona.

  • Es pot arribar amb cotxe propi per l'autopista C-32, per la carretera Nacional II i també per la carretera B-608.
  • També es pot arribar amb bus o amb tren Rodalies amb la línia R1 i RG1.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat
Etiquetes: Barcelona Escapada