Barcelona i Àrea
La platja de La Murtra de Viladecans
Foto: La platja de La Murtra de Viladecans | AMB
Escapada

La bonica platja a 30 minuts de Barcelona perfecta per veure la posta de sol

Temps de lectura: 2 minuts
La platja de La Murtra de Viladecans
Foto: La platja de La Murtra de Viladecans | AMB

No cal viatjar centenars de quilòmetres per gaudir de platges excepcionals a Catalunya. Pot semblar evident, però molts dels habitants de l'àrea metropolitana de Barcelona encara ho desconeixen.

Què en sabem? Viladecans no només és un tranquil municipi proper a Barcelona. La platja de La Murtra, o també coneguda com les Filipines, ofereix una costa magnífica per refugiar-nos de la calor que aquests dies ja colpeja amb força.

  • Ubicada al límit amb el municipi de Gavà, està separada pel riu de la Murtra que li dona el nom. La platja té més de 200 metres i és un dels racons més familiars de Viladecans, amb un paisatge de dunes, que permet somniar amb una platja verge.

Sabies què?

En total, Viladecans té 4 plates: La Murtra, Pineda, la Pineda de Cal Francès i el Remolar. 

  • La Murtra és especialment bonica, gràcies en part a les dunes i els pins pinyonaires. És per això que el seu paisatge està protegit per la reserva natural del Delta del Llobregat.

Què fer? La platja de la Murtra és la més accessible de totes les que té Viladecans. 

  • Si el que t'agrada és caminar, podràs fer-ho gràcies al camí recuperat pel camí de ronda, que fa uns 800 metres i està habilitat per a vianants i ciclistes. El camí uneix La Murtra amb La Pineda de Cal Francès i és un recorregut que permet gaudir del variat ecosistema de la zona.

Important: L'accés amb gossos està prohibit de l'1 d'abril fins al 30 de setembre.

Com arribar-hi? 

És ben senzill. Des de Barcelona el més directe és agafar la Gran Via i, després, la C-31. Si tens sort i no hi ha cua, en cotxe hi arribaràs en menys de 30 minuts.

  • En transport públic es triga menys de 50 minuts. Només cal agafar l'autobús a Ronda Universitat / Plaça Catalunya de la línia L95 fins la parada Av. Europa - Pals i caminar 13 minuts fins a la platja.

Plans similars: Altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya: