Barcelona i Àrea
Imatge d'arxiu dels Bombers de Barcelona
Foto: Imatge d'arxiu dels Bombers de Barcelona | Bombers de Barcelona
Successos

Set persones ferides per l'incendi d'un edifici al Raval de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge d'arxiu dels Bombers de Barcelona
Foto: Imatge d'arxiu dels Bombers de Barcelona | Bombers de Barcelona

Set persones han quedat ferides aquest matí arran d'un incendi en un edifici a prop de l'avinguda Paral·lel de Barcelona, concretament en un pis al número 89 del carrer Nou de la rambla del Raval.

Per què és important? Dos dels afectats eren ferits lleus i han estat donats d'alta al mateix lloc dels fets. Quatre dels altres han resultat ferits lleus, dos han estat traslladats a l'Hospital Clínic i les altres dues a l'Hospital del Mar, una altra persona també traslladada a l'Hospital del Mar, ha resultat ferida menys greu.

Què en sabem? Els Bombers han rebut l'avís cap a les 9:00 del matí d'aquest dilluns per causes que encara es desconeixen.

  • L'incendi ha començat a la segona planta de l'edifici i ha deixat totalment calcinat un pis. El foc també ha afectat el balcó de la tercera planta i part de la façana de l'edifici.
  • Els Bombers de Barcelona han actuat amb sis dotacions i abans de les 10:00 del matí ja han pogut donar per apagat l'incendi.

En detall: L'ajuntament ha activat el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per reallotjar tres persones. Segons fonts municipals, l'estructura de l'edifici no ha quedat malmesa. Tots els veïns i veïnes menys els del segon pis, a qui es busca un lloc d'acollida, podran tornar a casa.

Previsions: La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga els fets i les causes de l'incendi amb una inspecció ocular del pis on ha tingut inici el foc.

A més, aquest no ha estat l'únic incendi a Barcelona aquest dilluns. A primera hora, els bombers han hagut de treballar en un avís a l'aparcament subterrani que hi ha sota la plaça Urquinaona.

  • Vuit dotacions dels Bombers hi han treballat per mirar l'origen del fum i en aquest cas no hi ha hagut persones ferides.