Barcelona i Àrea
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Detingut l'home atrinxerat en un domicili al barri de Sarrià, a Barcelona

Actualitzat: Divendres, 22 de setembre de 2023. 16:55
Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que s'havia atrinxerat en un pis al carrer Duquessa d'Orleans, al barri de Sarrià de Barcelona.

En detall: Segons els Mossos d'Esquadra, han pogut accedir a l'habitatge sense fer ús de la força i han detingut l'home. En un primer moment, es treballava amb la hipòtesi que el detingut podria tenir una arma de foc, però a hores d'ara no es pot confirmar la seva existència o si era falsa.

Els fets: Un home s'ha atrinxerat en un pis al carrer Duquesa d'Orleans, al barri de Sarrià, a Barcelona, segons ha confirmat els Mossos d'Esquadra a La Vanguardia.

  • Els fets s'han produït en un domicili molt a proper del col·legi Sagrat Cor. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 11:15 del matí i treballen amb la hipòtesi que l'home podria tenir una arma de foc, tot i que no es descarta que sigui falsa.
  • Per aquests fets s'ha desplegat un dispositiu policial amb els serveis de mediació que estaria intentat a hora d'ara convèncer l'home.
  • A més, per garantir la seguretat s'ha establert un perímetre de seguretat a la zona amb els talls de trànsit corresponents.