Barcelona i Àrea
Gent ballant dins una discoteca
Foto: Gent ballant dins una discoteca | Edoardo Tommasini/ Pexels
Successos

Detenen dos porters d’una discoteca de Barcelona per deixar en coma un home

Actualitzat: Dimarts, 16 de gener de 2024. 12:10
Temps de lectura: 2 minuts
Gent ballant dins una discoteca
Foto: Gent ballant dins una discoteca | Edoardo Tommasini/ Pexels

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat dos porters d'una discoteca de Barcelona acusat d'agredir i deixar en coma un home de 35 anys, segons ha avançat el diari Ara.

Per què és important? El diari explica que els dos porters arrosseguen un antecedent i un d'ells és conegut per la policia pel mateix delicte pel qual ara l'han detingut, el de lesions.

Què en sabem? Els fets van tenir lloc el passat 10 de desembre a la discoteca Barroko's, al barri de Sant Gervasi-Galvany.

  • Segons ha publicat en exclusiva el diari Ara, la investigació continua oberta. La policia va detenir els dos homes, que van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs, acusats d'un delicte de lesions.

Els fets: Els porters del recinte van intentar expulsar el jove de l'establiment i, en arribar a la sortida, un dels membres de la seguretat li va propinar un contundent cop de puny al cap.

  • Després del cop de puny, la víctima va caure violentament a terra, colpejant-se novament amb el cap contra la vorada.
  • Com a resultat d'aquest incident, va patir ferides greus i va requerir ser traslladada a l'hospital en estat inconscient, mitjançant una ambulància.
  • Arran de l'agressió, la víctima va quedar en coma i ha trigat dues setmanes a despertar-se i a sortir de la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital.

En detall: El mateix rotatiu explica que l'agressió no va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat, però que la Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Sarrià l'ha pogut reconstruir gràcies als testimonis.

  • Els testimonis expliquen que el primer a colpejar va ser un dels porters i quan la víctima va caure a terra ja no s'hi va poder tornar.
  • Un cop va caure no van tornar a colpejar a la víctima.
Etiquetes: Successos Barcelona