Societat
El col·legi Mater Salvatoris a Lleida
Foto: El col·legi Mater Salvatoris a Lleida | Facebook
Successos

Un menor assalta a punta de navalla una professora a Lleida per robar-li el cotxe

Temps de lectura: 2 minuts
El col·legi Mater Salvatoris a Lleida
Foto: El col·legi Mater Salvatoris a Lleida | Facebook

Un menor va assaltar a punta de navalla una dona per robar-li el cotxe quan sortia de treballar d'un centre escolar de Lleida. 

Què en sabem? Segons ha informat el diari Segre, els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un menor d'edat que hauria assaltat a punta de navalla una professora del col·legi Mater Salvatoris per robar-li el cotxe. 

  • La dona és una professora del centre escolar i el presumpte autor de l'assalt no és alumne del centre on treballa. 
  • La policia va arrestar el menor per un delicte de robatori amb violència i un delicte contra la seguretat en el trànsit. 

En detall: Els fets van passar el dia 11 de gener quan passaven uns minuts de les 17:00 de la tarda. La víctima sortia del col·legi i es dirigia cap al seu vehicle que estava aparcat al pàrquing exterior del centre. 

  • Un cop dins del cotxe, un menor d'edat se li va acostar fent-li indicacions com si volgués demanar-li alguna cosa. 
  • Va ser en aquell moment que la dona va obrir la porta del seu vehicle i l'atacant va treure una navalla per amenaçar-la. 
  • El noi va exigir a la professora que baixés del cotxe i li entregués les claus. La dona, esgarrifada, va obeir i va marxar ràpidament del pàrquing. L'assaltant va aconseguir fugir amb el vehicle. 

En profunditat: Després de l'atac, la víctima va alertar als Mossos d'Esquadra que van desplegar un dispositiu. Al cap de pocs minuts, una patrulla va localitzar el cotxe accidentat contra un pal. 

  • Els agents van identificar diversos joves que hi havia al voltant del cotxe i, gràcies a la descripció de la víctima, van poder detenir el menor com a presumpte autor de l'assalt. 

Situació actual: El detingut va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant de la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.