Barcelona i Àrea
Captura de vídeo en un moment de l'agressió a Camp de l'Arpa
Foto: Captura de vídeo en un moment de l'agressió a Camp de l'Arpa | X (Twitter)
Successos

Presó preventiva i sense fiança per a l'agressor de 10 dones al metro de Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Captura de vídeo en un moment de l'agressió a Camp de l'Arpa
Foto: Captura de vídeo en un moment de l'agressió a Camp de l'Arpa | X (Twitter)

El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona va decretar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home que divendres va agredir diverses dones a l’estació de Camp de l’Arpa de la línia 5 del metro de Barcelona.

Què en sabem? La causa està oberta per lesions i tracte degradant per raó de sexe, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

  • La policia continua investigat un possible delicte d'odi en les agressions, ja que el detingut va agredir una desena de dones i cap dels homes que hi havia a l'andana. 
  • Fins ara, només hi ha notícia que una de les víctimes ha presentat denúncia. Els Mossos han demanat a la resta de víctimes que també presentin denúncia a qualsevol comissaria.
  • L'home, de trenta anys, té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts i no va quedar detingut en un primer moment després de la brutal agressió. 

D'on venim? Mentre passejava per l'andana i sense cap causa justificada, l'home va agredir a cops a diverses dones. 

  • La pitjor part arriba quan l'agressor colpeja brutalment a una de les noies que va ser ferida de gravetat i li va causar una perforació de timpà. 

 

Què diuen? El conseller d'interior, Joan Ignasi Elena, ha titllat els fets d’una “atrocitat”, en declaracions a Catalunya Ràdio. 

  • Insisteix en el fet que hi ha delicte d’odi i afirma que és “bo i necessari” que les víctimes presentin denúncia, i ha garantit el suport i l’acompanyament a les agredides.