Barcelona i Àrea
Nou Hospital Evangèlic de Barcelona
Foto: Nou Hospital Evangèlic de Barcelona | Nou Hospital Evangèlic
Successos

Detenen un treballador d'un sociosanitari de Barcelona per agressió sexual a una dona gran

Temps de lectura: 1 minut
Nou Hospital Evangèlic de Barcelona
Foto: Nou Hospital Evangèlic de Barcelona | Nou Hospital Evangèlic

Els Mossos d'Esquadra han detingut un treballador d'un centre sociosanitari de Barcelona per una presumpta agressió sexual a una persona gran, segons avança 'El Periódico'. 

Què en sabem? Fonts policials han informat que l'home detingut és un tècnic de cures auxiliar d’infermeria de 26 anys del centre sociosanitari Nou Hospital Evangèlic i que no tenia antecedents.

  • Els fets haurien tingut lloc el dia 15 de març, la matinada de divendres a dissabte, i la detenció va tenir lloc l'endemà, el dia 16. Més tard, però, el detingut va sortir en llibertat amb càrrecs. 
  • El diari també publica que el tècnic treballava a l'equipament des del 2019 i que, arran dels fets que s'investiguen, ha estat apartat del lloc de treball.

En detall: Des de l'hospital, per la seva part, expliquen que, segons els protocols interns, la persona agredida hauria d’haver estat en tot moment amb dos treballadors, ja que l’agressió s’hauria produït durant una higiene i que en aquest tipus de cures hi ha dos treballadors presents.

Per acabar: Va ser la filla de la persona presumptament agredida, una dona gran, qui va posar la denúncia als Mossos. La pacient feia un mes que estava ingressada i continua l’ingrés al centre per fer un procés de rehabilitació.