Cultura i Pantalles
Imatge promocional de la temporada 3 de The Mandalorian
Foto: Imatge promocional de la temporada 3 de The Mandalorian | Disney
estrenes

The Mandalorian temporada 3: Tràiler, data d'estrena i nous detalls

Imatge promocional de la temporada 3 de The Mandalorian
Foto: Imatge promocional de la temporada 3 de The Mandalorian | Disney

El caçador de recompenses més famós de l'univers de Star Wars està de tornada: The Mandalorian. Aquest dilluns es va estrenar un tràiler de la tercera temporada de la ficció i es va anunciar que el pròxim dimecres 1 de març es podrà veure a Disney+ una nova tanda d'episodis.

Per què és important? L'univers de George Lucas va ressorgir amb la nova trilogia de pel·lícules que seguien els fets de l'episodi VI. Arran d'això, es van estrenar diverses sèries que estenien l'univers de la guerra de les galàxies, com El libro de Bobba Fett, Andor o Star Wars: La Remesa Mala. Però, la ficció que ha causat sensació els últims anys és The Mandalorian

Al detall: El tràiler es va estrenar aquest dilluns durant el descans del partit del Super Wild Card de la NFL entre els Dallas Cowboys i els Tampa Bay Buccaneers. 

Qui és qui? Pedro Pascal encapçala el càsting posant-se de nou a la pell del nostre mandalorià preferit, Din Djarin. Acompanyat de Kate Sackhoff que tornarà a ser Bo-Katan Kryze. El carismàtic Giancarlo Esposito encarnarà de nou l'antagonista de la sèrie, Moff Gideon i un altre dels protagonistes serà Carl Weathers amb el seu paper de Greef Karga.

Sinopsi de la 3a temporada: La 2a temporada acaba amb Din Djarin unint-se de nou a Grogu. Mentrestant, la Nova República lluita per allunyar a la galàxia de la seva fosca història. El nostre protagonista es creuarà amb vells aliats i sorgiran nous enemics mentre que ell i Grogu tornen a viatjar junts. Aquesta és la sinopsi que es va filtrar el passat mes de desembre.

Etiqueta: Sèries