Cultura i Pantalles
món friki

Shingeki No Kyojin final season: anuncien la data d'estrena de l'esperada última part

Els fans de l'anime estan de celebració! Avui s'ha anunciat a bombo i plateret quan s'estrenarà l'última part de la final season de Shingeki No Kyojin. El pròxim divendres 3 de març s'emetrà el primer capítol de la part 3 de l'última temporada, però no s'acaba aquí perquè hi ha hagut sorpreses en l'anunci.

Què sabem? Fins ara, la temporada final s'havia dividit en dues parts i s'esperava que aquesta tercera posaria el punt final a la història dels titans. Però per sorpresa de tothom, s'ha anunciat, que la part 3 estarà dividida en dos blocs: la 4.3.1 i la 4.3.2. El 3 de març es començarà a emetre la part 3.1 i més endavant (se suposa que dins el 2023) la 3.2 per acabar d'una vegada per totes amb l'anime.

A més, les xarxes han bullit en saber que tornaran a dividir el final de la sèrie en més parts, ja que tothom s'esperava que amb una nova tanda de capítols s'acabaria Shingeki no Kyojin. Els mems parlen per si sols:

D'on venim? Shingeki No Kyojin va estrenar la seva primera temporada l'any 2013, però no va ser fins quatre anys després que veuria la llum la segona part. A partir d'aquí, la sèrie es llançaria de forma regular fins arribar a la final season. 

On veure la Part 3? Crunchyroll és la plataforma de streaming líder en anime. Per tant, tot i que no està confirmat, es podrà veure a partir del 3 de març amb subtítols en castellà. 

Per acabar: El manga es va acabar l'any 2022 i el seu final va crear molt rebombori. El seu creador, Hajime Isayama, va demanar perdó l'any passat pel final d'aquesta història, ja que un gruix molt important dels seus seguidors van desbarrar el final que li havien donat.

  • "Encara tinc dubtes en el meu interior sobre com va acabar tot plegat i segueixo patint per això. Ho sento molt", va dir Isayama a l'Anime NYC 2022.
Etiquetes: Televisió Sèries