Cultura i Pantalles
Gala dels Premis Feroz 2023
Foto: Gala dels Premis Feroz 2023 | EFE
Violència masclista

Detenen un home per dues presumptes agressions sexuals als Premis Feroz

Temps de lectura: 1 minut
Gala dels Premis Feroz 2023
Foto: Gala dels Premis Feroz 2023 | EFE

Un home de 55 anys ha estat detingut aquest diumenge per dues presumptes agressions sexuals que haurien tingut lloc a l'Espai Ebre de Saragossa durant la celebració de la festa posterior de la gala dels Premis Feroz. La policia investiga la possible participació d'un altre home.

Què en sabem? Les presumptes víctimes són un home i una dona que han denunciat l'agressió, que segons la seva versió va passar entre les 4.00 i les 6.00 del matí, davant de la Policia Nacional aquest mateix matí.

  • La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) s'ha encarregat de la investigació, han informat fonts de la Policia Nacional.
  • Els organitzadors van avisar a la policia, que s'ha fet càrrec d'aquestes denúncies i de la investigació, de manera immediata.

La reacció: L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE), l'entitat organitzadora de la gala, ha publicat aquest diumenge un comunicat en què “condemna rotundament les agressions sexuals que s'han denunciat a la festa posterior a la gala dels Premis Feroz 2023″.

  • "L'equip de seguretat de l'esdeveniment va intervenir només saber del fet, aïllant els agressors i assistint les víctimes", explica el text.
  • "Una vegada s'aclareixi el que ha passat, els presumptes autors d'aquest fet lamentable seran vetats dels premis Feroz i de totes les activitats organitzades per l'AICE", afegeix.

A més: L'Ajuntament de Saragossa, que assegura que no disposa d'informació sobre això, ha lamentat les informacions que s'estan coneixent a través dels mitjans de comunicació i n'ha expressat la condemna i la repulsa davant de qualsevol agressió sexual.