Cultura i Pantalles
L'escriptor i periodista Bop Pop intervé en un acte a Barcelona
Foto: L'escriptor i periodista Bop Pop intervé en un acte a Barcelona | Kike Rincón / Europa Press
Agressió sexual

Bop Pop també va ser assetjat pel presumpte agressor sexual als Feroz

Temps de lectura: 2 minuts
L'escriptor i periodista Bop Pop intervé en un acte a Barcelona
Foto: L'escriptor i periodista Bop Pop intervé en un acte a Barcelona | Kike Rincón / Europa Press

L'escriptor i col·laborador de ràdio, Bob Pop, explica que també va patir assetjament per part del productor que va agredir sexualment a l'actriu i cantant Jedet.

Per què és important? Els premis Feroz d'enguany estan portant cua a causa de dues denúncies per agressió sexual durant la festa que es va celebrar després de l'entrega de premis. 

Què diu? Bob Pop ha explicat a la Cadena SER, emissora on és col·laborador, que també va patir assetjament per l'home denunciat.

  • "Jo estava parlant amb gent i ell va venir com tres vegades a intentar menjar-me la boca sense el meu permís mentre jo l'esquivava com podia", ha explicat.
  • "En cap moment vaig pensar que això es podia denunciar. Vaig pensar, bé, doncs m'ha tocat la meva quota de borratxo llimac que et toca a totes les festes i t'aguantes", ha confessat l'escriptor. 

Què en sabem? Dos homes han estat denunciats pels fets i només un ha estat detingut i ja es troba en llibertat. 

  • Segons apunten diferents mitjans, el presumpte autor de l'agressió a Jedet que no ha estat detingut és Javier Pérez Santana, productor de Mi vacío y yo.
  • També s'ha produït la detenció d'un segon presumpte agressor, un home de 55 anys, membre d'una de les pel·lícules nominades.

En detall: Els suposats fets van passar aquest passat diumenge al recinte de l'anomenat Espai Ebre, ubicat al Parc de l'Aigua, construït amb motiu de l'Expo 2008.

  • Jedet i un home van formalitzar aquest diumenge la denúncia davant de la Policia Nacional i s'ha fet càrrec de la investigació la Unitat de Família i Dona.

En profunditat: Segons informa El Heraldo de Aragón, els dos agressors es coneixien, però que no se sap si les dues agressions denunciades -la patida per Jedet i una altra a un home- tenen relació entre si o es van produir en paral·lel.