Cultura i Pantalles
Imatge promocional de Hogwarts Legacy
Foto: Imatge promocional de Hogwarts Legacy | Warner Bros
videojocs

Hogwarts Legacy: ja es pot començar a jugar? Detalls i com anticipar-te a la data de sortida

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge promocional de Hogwarts Legacy
Foto: Imatge promocional de Hogwarts Legacy | Warner Bros

L'esperat retorn del món màgic a les videoconsoles comença aquest divendres 10 de febrer. Hogwarts Legacy es posarà a la venda per a Playstation 5, Xbox Series X/S i PC. Els jugadors de Playstation 4 i Xbox One hauran d'esperar al 4 d'abril i qui tingui una Nintendo Switch fins al 25 de juliol.

Com puc jugar-hi abans? El videojoc surt a la venda aquest divendres 10 de febrer si has comprat l'edició estàndard de PS5, Xbox Series X/S o PC. Si tens l'edició Deluxe o col·leccionista (en format digital) podràs tenir accés 72 hores abans, és a dir, aquest dimarts!

Tot i que, si tens una Playstation 4 o una Xbox One hauràs d'esperar fins al 4 d'abril i si ets usuari de Nintendo Switch no podràs gaudir-lo fins al 25 de juliol.

Al detall: Aquest dilluns els principals mitjans especialitzats en videojocs ja han publicat les seves anàlisis sobre Hogwarts Legacy. La conclusió general és que aquest és el millor títol basat en l'univers de Harry Potter després de tantes entregues amb un sabor agredolç. El portal Metacritic, que recull les notes que els mitjans li han posat al videojoc, treu una mitjana de 85/100, és a dir, el títol frega l'excel·lència. Encara falten les opinions dels usuaris que a partir d'aquest dimarts ja començaran a sortir publicades.

Quantes hores dura? Segons informació oficial compartida directament pels creadors de Hogwarts Legacy, si completem totes les missions secundàries, desafiaments i secrets, podem trigar entre 60 i 70 hores perduts pel Wizarding World. Però, si anem de cara a barraca i ens centrem en la història, podem trigar entre 20 i 30 hores depenent de la quantitat de contingut secundari que realitzem.

Història: La trama se situa uns 100 anys abans de l'arribada de Harry Potter al col·legi Hogwarts i mig segle abans de la trama de Bèsties Fantàstiques. Controlarem un estudiant de 5è curs que posseeix la capacitat de percebre i dominar la màgia antiga que haurà de fer front a mags obscurs. En aquest periple, es podran viure un munt d'aventures per diferents llocs icònics de la saga creada per J.K. Rowling.