Cultura i Pantalles
AuronPlay en un directe a Twitch
Foto: AuronPlay en un directe a Twitch
Polèmica

AuronPlay se'n va de Twitch i es desvincula dels seus projectes professionals

Temps de lectura: 2 minuts
AuronPlay en un directe a Twitch
Foto: AuronPlay en un directe a Twitch

AuronPlay ha abandonat el seu canal de Twitch i s'ha desvinculat dels seus compromisos professionals.

Per què és important? Un dels youtubers més antics de la plataforma s'ha desvinculat de la vida pública pels molts problemes i polèmiques que se li acumulen a sobre.

Què ha passat? Els noms d'Auronplay i la seva parella, també streamer, Biyín, estan en boca de tots per la polèmica que ha esclatat entorn d'ells.

  • Han aparegut captures de pantalles i tuits del 2013 d'AuronPlay i Biyín amb contingut molt deplorable amb apologies al nazisme, amenaces, comentaris racistes i inclús burles a famílies amb nens desapareguts.

A fons: La polèmica va acabar d'esclatar quan va entrar-hi un dels youtubers més antics i famosos, Wismichu. Va arremetre contra Biyín i actituds reprovables d'AuronPlay. 

  • A aquest youtuber se li van sumar molt més, i igual d'importants com Sr.Cheeto, Willyrex i Vegeta777.

Situació actual: Davant d'aquesta polèmica, que cada cop s'ha anat fent més gran, amb cada cop més youtubers i influencers entrant a comentar l'afer, AuronPlay ha decidit marxar per "tornar aviat".

  • En concret, s'ha desvinculat dels Squid Craft Games 2 i ha deixat de fer directes a Twitch. De fet, ha desaparegut el seu enllaç de Twitch de la seva biografia de Twitter, un símptoma que ha despertat totes les alarmes.

A més: Tot això ha fet que moltes persones vulguin dir la seva i han començat a publicar a les xarxes socials insultant als dos creadors, AuronPlay i Biyín, que són parella.

  • Tal ha estat la pressió, que el youtuber ha decidit retirar-se de la vida pública de manera temporal per descansar amb Biyín, que també està sopesant si apartar-se.
Etiquetes: Twitch Youtube