Cultura i Pantalles
Un moment de tensió en el cara a cara entre dos participants
Foto: Un moment de tensió en el cara a cara entre dos participants | El Rincón de Giorgio
youtube

L'última salvatjada de Jordi Wild: hòsties a mansalva sense (gairebé) cap norma

Temps de lectura: 2 minuts
Un moment de tensió en el cara a cara entre dos participants
Foto: Un moment de tensió en el cara a cara entre dos participants | El Rincón de Giorgio

Dogfight Wild Tournament: el youtuber català Jordi Wild ha preparat un esdeveniment al més pur estil 'El Club de la Lluita'. Sis combats entre lluitadors professionals de diferents arts marcials que es veuen les cares en un ring octogonal. Els combats es poden veure aquest mateix divendres a les 19:00 al canal de Youtube El Rincón de Giorgio.

Per què és important? El manresà Jordi Wild és el presentador del podcast The Wild Project amb milions de reproduccions i és un dels més escoltats de parla hispana. També ha guanyat dos premis ESLAND en la categoria de 'Millor Talk Show'. Ara, el youtuber s'aventura en el món dels esdeveniments i ha programat per aquest divendres una tarda de lluita amb professionals del sector.

Al detall: Hi haurà un total de 6 combats amb modalitats i normes diferents: arts marcials mixtes (que no s'aturarà fins que hi hagi un K.O. tècnic), boxa amb guantilles, 2 contra 1, 'muerte súbita', bare knuckle i David vs Goliath.

  • Arts marcials mixtes: Un combat clàssic de lluita de MMA entre dos campions de la competició, Alex Quilez i Salah Eddine
  • Boxa amb guantilles: Amb les normes de la boxa convencional, senfrontaran Mireia García i Luvita Gutiérrez.
  • 2 contra 1: Un combat amb regles especials, el lluitador de MMA, César Alonso s'enfrontarà a dos rivals a la vegada: Tomás Luján (Krav Maga) i Luis Ramírez, expert en arts marcials mixtes.
  • 'Muerte súbita': Una baralla sense límit de temps on Aitor Gaspar i Zdravko Tarndzhiev es donaran de cops fins que un dels dos guanyi per K.O, submissió o rendició.
  • Bare Nuckle: El campió mundial de kickboxing Eddy Ruiz i Tenaglia oferiran un combat de boxa sense guants.  
  • David vs Goliath: Un combat entre un pes pesat i un pes ploma. Concretament, Raymison Formiga de 61 kg i Roger Dalet de 120 kg.

A més, l'esdeveniment que es podrà veure en directe a partir de les 19:00 al canal de Youtube de Jordi Wild, compta amb comentaristes de luxe com l'streamer elXokas, el mateix Wild i alguns convidats sorpresa més.

Per acabar: Aquest dijous va tenir lloc el cara a cara entre els contrincants i es van viure moments molt violents i tensos. Els dos contrincants d'arts marcials mixtes van protagonitzar una picabaralla que va arribar a les mans.

Etiquetes: Xarxes Youtube Twitch