Cultura i Pantalles
Mago Pop
Foto: Mago Pop | Carla Mallol / ACN
Espectacles

El Mago Pop compra un teatre als Estats Units, el gran Branson Magic Theater

Temps de lectura: 2 minuts
Mago Pop
Foto: Mago Pop | Carla Mallol / ACN

El Mago Pop ha fet pública aquest dilluns la compra d'un teatre als Estats Units, el gran Branson Magic Theater de Missouri, amb 2.800 localitats.

Per què és important? L'abril del 2024 hi representarà per primera vegada el seu èxit 'Nada es imposible'. Abans, l'artista debutarà a Broadway el proper mes d'agost, a l'Ethel Barrymore Theater.

Què en sabem? L'il·lusionista català ha anunciat la compra en el que serà el seu projecte a llarg termini als Estats Units.

  • El català Antonio Díaz ho ha justificat dient que el teatre està ubicat a 20 hores a cotxe de Nova York o Las Vegas, i també perquè el seu espectacle és "tècnicament molt sofisticat" i necessitava un "lloc base".
  • També ha reivindicat el seu projecte a Barcelona i al Teatre Victòria de la capital catalana, al qual tornarà a l'octubre un cop acabi la gira per Broadway.
  • No serà fins a la primavera de 2024 quan el teatre que ha comprat aculli espectacles.

Al detall: La compra del teatre s'emmarca en la seva aposta per dur el seu projecte als EUA, on també començarà gira a l'estiu.

  • A partir del 17 d'agost, Díaz, debutarà en un teatre a Broadway i es convertirà en l'"il·lusionista més jove" a fer-ho.

Què ha dit? Antonio Díaz, que ja és propietari del Teatre Victòria de Barcelona, ha explicat que l'operació "té tot el sentit" pels seus plans a llarg termini en aquell país, amb el teatre com a "base d'operacions".

  • "El meu somni és ser a Broadway un o dos mesos a l'any", ha afirmat l'il·lusionista.
  • "Nothing is impossible" és "molt semblant" a l'espectacle del Mago Pop, "Nada es imposible", tot i que té algunes diferències al guió per adaptar-lo a la cultura dels Estats Units, així com algun joc que faran diferent, així com els vídeos que també canviaran.

Finalment, les entrades pel seu espectacle a Broadway ja estan a la venda al seu web

Etiqueta: Espectacles