Cultura i Pantalles
Daniel Radcliffe, protagonista de Harry Potter
Foto: Daniel Radcliffe, protagonista de Harry Potter | Isabel Infantes / Europa Press
Famosos

L'etern Harry Potter es converteix en pare per primer cop

Temps de lectura: 2 minuts
Daniel Radcliffe, protagonista de Harry Potter
Foto: Daniel Radcliffe, protagonista de Harry Potter | Isabel Infantes / Europa Press

L'actor protagonista de la saga de Harry Potter ha donat la benvinguda al seu primer fill juntament amb l'actriu, Erin Drake. 

Per què és important? L'etern Harry Potter ha mantingut la seva vida privada molt allunyada de la premsa, i per això a molts els va sorprendre la notícia. 

Què en sabem? L'actor i la seva parella han mantingut en la intimitat la notícia de l'embaràs i també l'arribada del seu nadó, ja que encara no ho han anunciat oficialment.

  • Tot i això, els dos actors van ser fotografiats per Daily Mail mentre passejaven amb el nadó.

A més: En un vídeo que s'ha fet viral es pot veure com tots dos intenten passar d'amagat caminant pels carrers de Nova York. Un d'ells fa servir una mascareta i auriculars, mentre passegen amb discreció i separats entre ells.

En detall: La parella es va conèixer en el rodatge de Kill Your Darlings, el 2012. Ràpidament, van començar una relació que dura fins a l'actualitat i de la qual no s'han obtingut molts detalls, ja que tots dos són molt curosos amb la seva vida privada.

Què diuen? Tot i que cap dels dos ha informat del naixement del seu primer fill o filla, sí que han parlat en alguna ocasió sobre la seva relació.

  • "Tinc una vida molt agradable. Porto amb la meva xicota gairebé una dècada i estem molt feliços", explicava fa unes setmanes Radcliffe a People.
  • Algunes persones properes a la parella van parlar sobre la notícia: "Ho van explicar a les seves famílies i amics recentment. És un moment molt emocionant", asseguraven.

Context: Radcliffe s'uneix així al seu company Rupert Grint -Ron Weasley a la famosa saga- en això de ser pare.

  • El 2020, Grint donava la benvinguda a la seva primera filla, Wednesday, fruit de la seva relació amb Georgia Groome, amb qui manté una relació des del 2011.