Cultura i Pantalles
Concert de Bruce Springsteen
Foto: Concert de Bruce Springsteen | Europa Press
Música

Barack i Michelle Obama canten i ballen amb Bruce Springsteen

Temps de lectura: 2 minuts
Concert de Bruce Springsteen
Foto: Concert de Bruce Springsteen | Europa Press

Barack Obama, expresident dels Estats Units, i la seva dona, Michelle Obama, van cantar i ballar amb Bruce Springsteen al concert d'aquest divendres a Barcelona.

Al detall: Michelle Obama fins i tot va arribar a pujar a l'escenari, amb una pandereta a la mà i un micròfon, i va entonar la cançó de Springsteen de 'Glory Days'. L'exprimera dama dels Estats Units ho va fer acompanyada de Kate Capshaw, parella de Steven Spielberg, i de Patti Scialfa, parella d'Springsteen.

D'altra banda: Barack Obama no ha sigut tan valent com la seva dona i es va quedar més apartat de les càmeres. Tot i això, alguns fans de Springsteen van enregistrar imatges de l'expresident americà dins del seu espai reservat ballant molt íntimament amb la seva dona i gaudint de la música del 'Boss'.

  • Al matí va visitar llocs com el Moco Museum i la Sagrada Família. A més, va sopar amb Steven Spielberg i el mateix Bruce Springsteen en un espectacular i luxós restaurant de la ciutat; l'Amar.
  • L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha gaudit del concert i ho ha publicat amb un vídeo on se la veu ballar descordada.

Reaccions: La premsa internacional s'ha quedat estorada amb les aparicions dels Obama amb l'Springsteen, i com Michelle ha participat activament en el concert. La revista musical nord-americana Consequence ha difós el vídeo del moment a les xarxes socials: "Bruce Springsteen feat. Michelle Obama". La Rolling Stone també s'ha fet ressò del moment: "Michelle Obama i Bruce Springsteen canten Glory Days a Barcelona".