Cultura i Pantalles
La cantant Rigoberta Bandini a Miami
Foto: La cantant Rigoberta Bandini a Miami | @rigobandini | Twitter
Música

Així sona la nova música de Rigoberta Bandini: Britney Spears i els anys 90

Temps de lectura: 2 minuts
La cantant Rigoberta Bandini a Miami
Foto: La cantant Rigoberta Bandini a Miami | @rigobandini | Twitter

Rigoberta Bandini no té paciència. Després d'anunciar una retirada temporal a finals de l'any 2022, la cantant catalana ja ha mostrat un tastet de la seva nova música. 

Per què és important? Rigoberta Bandini, l'alter ego de la cantant Paula Ribó, és una de les artistes del panorama musical espanyol amb més projecció dels últims anys. Des de la pandèmia, Rigoberta Bandini s'ha convertit en una de les artistes en emplenar més sales de concerts i ocupar els primers llocs dels cartells dels principals festivals del país. 

D'on venim: Just després de publicar el seu primer disc La Emperatriz, Rigoberta Bandini va anunciar que es retiraria dels escenaris temporalment. 

Què en sabem? Però sembla que la cantant té ganes de publicar nova música i que les seves vacances a Miami, on va viatjar amb el seu marit i el seu fill durant algunes setmanes, han servit per tornar a la primera plana de la música. 

  • Ribó ha publicat un TikTok al seu compte personal amb vídeos de la seva escapada en família en terres nord-americanes. 
  • En el vídeo es veu a la cantant gaudint a Miami amb la seva família: menjant-se un gelat, jugant a vòlei, a la platja, ballant, provant-se roba en una botiga i veient la posta de sol. 
  • Però el que més ha cridat l'atenció als seus fans és la cançó que ha escollit per acompanyar aquestes imatges de la seva escapada. 

Què diu? En el vídeo publicat per l'artista, d'una durada de prop més de 30 segons, es pot escoltar un petit tast de què serà la seva pròxima cançó. La cançó diu: 

  • "Sí, voy a Miami Beach. Busco dónde está el Ritz. Pero no encuentro nada. Sí, soy una 90 s bitch. Adoro a Britney Spears. Ando desubicada".