Cultura i Pantalles
Twitter
Foto: Twitter | Brett Jordan | Unsplash
Xarxes Socials

Així és 'Barcelona', la nova alternativa a Twitter creada per Instagram

Temps de lectura: 2 minuts
Twitter
Foto: Twitter | Brett Jordan | Unsplash

Twitter passa per un mal moment i cada vegada hi ha més alternatives a aquesta xarxa social. Ara, Meta, l'empresa d'Instagram, Whatsapp i Facebook, s'ha sumat a la cursa per crear la xarxa alternativa amb un projecte que es diu 'Barcelona'.

Què en sabem? L'aplicació serà igual que Twitter en format, plantejament i funcionament, si bé, es plantegen alguns canvis que prometen fer realitat molts desitjos dels usuaris.

Com funcionarà?

'Barcelona' tindrà les mateixes normes que la comunitat d'Instagram i es podrà accedir a l'una a través de l'altra. Hi haurà, així una unificació entre aplicacions.

En detall: L'aplicació promet ser exactament igual que Twitter, no només en el seu plantejament de missatges curts, sinó també en el seu funcionament.

  • Tindrà likes, retweets i més funcions que asseguren que milloraran l'aplicació.
  • Entre les diferències principals amb l'actual Twitter hi haurà l'extensió dels missatges que passaran de l'actual extensió de 280 caràcters, a poder ser de fins a 500 caràcters. 

A més, cal destacar que tot i que hi haurà una aplicació pròpia per a aquesta xarxa, el nou Twitter estarà integrat al mateix Instagram.

Qui ho ha provat ja?

Ara per ara, l'aplicació està en prova i Meta ha contactat amb celebritats per tal que s'obrin un perfil i el comencin a utilitzar, així no només poden acabar de millorar el producte, sinó que podran fer una estratègia de màrqueting per aconseguir més usuaris.

  • També hi ha persones desconegudes, seleccionades perquè tenen algun talent, que han pogut gaudir en primícia del projecte 'Barcelona'.

Quan sortirà?

Encara no hi ha una data establerta, però alguns rumors apunten a l'estiu d'aquest 2023. No se saben els detalls del com ni el quan podran els usuaris accedir al nou Twitter,

Etiquetes: Twitter Xarxes