Cultura i Pantalles
L'streamer, Ibaii Llanos, durant 'La Velada del Año 3'
Foto: L'streamer, Ibaii Llanos, durant 'La Velada del Año 3' | Twitter / @IbaiLlanos
Twitch

Ibai, enfadat amb Twitch per les xifres d'audiència i els errors del directe

Temps de lectura: 2 minuts
L'streamer, Ibaii Llanos, durant 'La Velada del Año 3'
Foto: L'streamer, Ibaii Llanos, durant 'La Velada del Año 3' | Twitter / @IbaiLlanos

Ibai Llanos ha aconseguit el rècord d'usuaris simultanis en una retransmissió de la plataforma Twitch durant el directe de 'La Velada del Año 3'.

Per què és important? L'streamer ho ha tornat a fer i ha superat el rècord que ostentava ell mateix i que va aconseguir a 'La Velada del Año 2'.

Amb xifres: L'streamer ha superat els 3,4 milions d'espectadors. De fet, l'anterior rècord, de 3,36 milions d'espectadors, també l'havia obtingut Llanos.

  • L'any anterior la marca més alta va arribar al final del directe amb el combat més esperat, però en aquesta ocasió el pic d'audiència va arribar a l'inici i es va mantenir per sobre dels 3 milions durant la resta de l'esdeveniment.

Tot i això, alguns espectadors han ensenyat a les xarxes socials les estadístiques d'audiència del directe, on es pot veure com en tres ocasions Ibai arriba exactament a la mateixa xifra d'espectadors.

  • Segons ha explicat el mateix streamer, això podria ser perquè Twitch ha comptat només fins a aquesta xifra.
  • D'aquesta manera, Ibai podria haver arribat al límit de Twitch, però en realitat podria haver-hi connectades moltes més persones que no han quedat en el recompte.

Què ha dit Ibai? "He arribat al límit de la plataforma, molta gent ho ha dit", explicava Ibai en el seu directe aquest diumenge al vespre. "Vaig arribar tres cops a aquesta xifra. M'han robat, estava capat", assegurava.

D'altra banda, durant el directe de 'La Velada del Año 3' també va haver alguns errors amb la plataforma, motiu pel qual l'streamer s'ha mostrat enfadat amb Twitch.

  • En algun moment del directe la plataforma va caure i va deixar milers d'espectadors sense poder gaudir del directe. A més, l'error es va allargar durant unes hores.
  • Mentre durava l'error, l'equip de l'streamer "estava constantment en contacte amb la plataforma" per intentar resoldre el problema.

En detall: "No m'esperava per res que Twitch caigués en un moment com aquest, estaven avisats de l'esdeveniment des de feia mesos", deia Ibai Llanos.

  • "Twitch va obrir una investigació, ho va anar millorant, però és cert que va tardar unes quantes hores", defensava Ibai.
  • "Una plataforma de més de 300 milions de dòlars ha d'estar preparada per un esdeveniment així", deia l'streamer.

Etiquetes: Ibai Llanos Twitch