Open Melon
Ibai Llanos en una imatge d'arxiu
Foto: Ibai Llanos en una imatge d'arxiu | Instagram
Viral

Ibai Llanos, 'emprenyat' amb Ayuso per 'La Velada del Año 3': "No tornaré a Madrid"

Actualitzat: Dimecres, 28 de juny de 2023. 11:16
Temps de lectura: 2 minuts
Ibai Llanos en una imatge d'arxiu
Foto: Ibai Llanos en una imatge d'arxiu | Instagram

A Ibai Llanos no li surten bé les coses a Madrid. Un exemple d'això està sent 'La Velada del Año 3', que s'està complicant enormement quan queden pocs dies per a la seva celebració a la capital espanyola. És per això que li ha enviat un missatge a la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, que ràpidament s'ha fet viral.

Context: L'streamer organitzador d'aquesta jornada de combats de boxa entre creadors de contingut i influencers ha rebut un cop dur les darreres hores. La controvertida Amouranth ha anunciat la seva baixa, només a cinc dies del dissabte 1 de juliol, quan s'ha de celebrar 'La Velada del Año 3' al Civitas Metropolitano.

Què diu Ibai? L'streamer ha fet un directe només una hora després de conèixer la decisió de la creadora de continguts nord-americana, i no ha dubtat a dirigir-se, amb una forta càrrega d'humor barrejat amb indignació, a Isabel Díaz Ayuso, la presidenta del Partit Popular (PP) de la Comunitat de Madrid.

  • "Ayuso, no tornaré a Madrid nunca, que ho sàpigues. Visca Catalunya, visca Barcelona, visca la terra meva i visca Catalunya sempre, sempre, sempre. En la meva puta vida torno a Madrid. Déu sant de la meva vida. Fa que no em surt bé res a Madrid des que tenia 11 anys".
  • Durant el seu missatge, Ibai intercala moments parlant castellà amb frases en català.

En vídeo: Aquest ha estat el seu missatge durant el seu darrer stream, viralitzat a les xarxes socials.

Previsions: Ara, l'organització haurà de buscar una substituta per lluitar contra Mayichi, aquest dissabte 1 de juliol. Ja sonen alguns noms al respecte tot i que encara no se n'ha confirmat cap, com Paracetamor, Arigameplays, Sofia Anyway o Ama Blitz.