Cultura i Pantalles
El cantant Harry Styles en un concert
Foto: El cantant Harry Styles en un concert | Twitter / @Harry_Styles
Concerts

Harry Styles arriba a Barcelona: Llargues cues per rebre l'ex de One Direction

Temps de lectura: 2 minuts
El cantant Harry Styles en un concert
Foto: El cantant Harry Styles en un concert | Twitter / @Harry_Styles

Harry Styles arriba a Barcelona aquest dimecres 12 de juliol en un gran i esperat concert. Cinc anys després, la ciutat tornarà a acollir a l'ex de One Direction amb la seva gira 'Love onTour'.

Per què és important? El concert d'aquest dimecres és un dels més esperats a Barcelona, ja que la darrera vegada que va venir a Espanya de gira no va passar per la capital catalana.

Quan i on? Les portes de l'Estadi Olímpic Lluís Companys obriran a les 18:00, tot i que el britànic no apareixerà dalt de l'escenari fins a les 21:45.

  • Abans del seu concert actuaran les britàniques Wet Leg com a grup convidat i començaran la seva actuació a les 20:30.

Què esperar? Com ja hem vist en altres actuacions de la seva gira, Harry Styles canta una vintena de cançons durant els seus concerts i fa un repàs, gairebé complet, del seu darrer disc.

  • Tot i això, l'exmembre de One Direction ha afegit cançons sorpresa en alguns dels seus concerts, com ara 'Medicine', 'Girl Crush' o 'Hopelessly Devoted To You' d'Olicia Newton John.
  • Les cançons, però, que mai falten són: 'As it was', 'Kiwi',  'Satellite' o 'Late night talking'. Molt pocs temes de l'àlbum 'Harry's house' es queden fora.
  • El que mai falta als seus concerts és 'What Makes You Beautiful' de la seva antiga boy band, One Direction.

En detall: Els fans del britànic fa setmanes que fan cua a Barcelona, als afores de l'Estadi Olímpic, seguint una organització al mil·límetre.

  • Les persones que han fet cua aquests dies han hagut de suportar les altes temperatures buscant l'ombra d'algun arbre o sota el para-sol de les que han vingut més preparades.
  • Les cues no van estar exemptes de polèmica i és que alguns fans van acampar cinc setmanes abans de l'esperat concert.
  • De fet, coincidint amb el concert de Beyoncé a la ciutat, els agents van haver de fer fora algun grup de persones que acampava per no generar problemes amb la cua del concert de la reina del pop.

En vídeo: La cua de persones esperant per entrar a l'Estadi Olímpic és cada vegada més llarga i ja són milers els fans que esperen l'ex de One Direction.

@elintrepidopiloto Día -1 para Harry Styles en Barcelona: la fila para comprar merchandising a 35 grados al sol, el escenario armándose y algunas personas acampando para mañana #hslot #hslot2023 #hslotbarcelona #harrystyles @ro ✨ ♬ Treat People With Kindness - Harry Styles

Finalment: Aquest divendres 14 de juliol actuarà al recinte de l'Espai Mad Cool, a Madrid.