Cultura i Pantalles
Cartell promocional de la pel·lícula Barbie
Foto: Cartell promocional de la pel·lícula Barbie
Pel·lícules

Una marca catalana calça la nova Barbie: descobreix les sabates del moment

Temps de lectura: 2 minuts
Cartell promocional de la pel·lícula Barbie
Foto: Cartell promocional de la pel·lícula Barbie

La pel·lícula Barbie està arrasant a les pantalles de cinema i fora d'elles. La moda relacionada amb el món de la famosa nina ha revolucionat les tendències d'aquest estiu. Una marca catalana ha calçat la protagonista de la pel·lícula i aquestes són les espardenyes que porta. 

Què en sabem? El rosa està tenyint la roba dels milers d'espectadors que s'acosten fins als cinemes a veure la nova pel·lícula de Barbie protagonitzada per l'actriu Margot Robbie i l'actor Ryan Gosling. 

  • L'estrena del film està superant totes les expectatives i es pot convertir en una de les pel·lícules més vistes d'enguany. 

Context: La roba i els complements de color rosa s'han convertit en un èxit en les botigues de roba gràcies a l'èxit de la pel·lícula. Fins i tot, la marca de roba Zara ha tret una col·lecció dedicada al món de Barbie que ha exhaurit tots els seus productes en qüestió de dies. 

  • Un dels complements per excel·lència de la nina són les seves sabates. La protagonista de la pel·lícula s'ha calçat amb unes espardenyes d'una coneguda marca amb origen a Banyoles (Pla de l'Estany).

Quina? Es tracta ni més ni menys que la marca catalana Castañer, especialitzada en sabates d'espart de tota mena. 

  • En un dels pòsters promocionals de la pel·lícula podem veure com l'actriu Margot Robbie, que es posa en el paper de la Barbie, protagonista del film, calça unes espardenyes de la marca catalana. 

En detall: Es tracta d'unes espardenyes de Castañer del model Chiarita en color rosa fúcsia. 

  • Són unes sabates d'espart amb una falca de 7 cm de color rosa amb turmellera inclosa amb un tancat amb sivella. 
  • Les espardenyes es poden comprar a través de la pàgina web oficial de la marca catalana i les sabates es poden adquirir a partir de 112 euros. 

Etiqueta: Pel·lícules