Cultura i Pantalles
Jonas Brothers
Foto: Jonas Brothers | Rachel
Concerts i Festivals

Si ets Jonatic, ha arribat el dia: Els Jonas Brothers tornen a Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Jonas Brothers
Foto: Jonas Brothers | Rachel

Els incomparables germans Jonas actuaran a Barcelona el 25 de maig de 2024, part de la seva gira mundial "Five Albums. One Night". El concert de Barcelona serà l'únic de l'estat espanyol.

Què en sabem? El concert serà al Palau Sant Jordi de Barcelona i promet no deixar ningú indiferent.

  • Es tracta d'un concert que, com bé indica el nom, aglutina tota la seva trajectòria musical i, per tant, fa un recorregut per cinc àlbums.
  • És a dir, no faltarà un gran èxit, i serà un repàs dels millors hits de la banda.

D'on venim? Els mítics artistes van venir a Espanya el febrer de l'any 2020 i van fer un concert espectacular a Madrid. Aquest any, la parada canvia de localització i aterra a Barcelona.

  • Al concert de l'any 2020 era part de la gira "Happiness begins" que va ser un èxit espectacular a tots els països. En aquesta gira hi van cantar temes nous i temes històrics com ara Gotta Find You de la pel·lícula Camp Rock.

Context: Nick, Joe i Kevin Jonas son emblema d'una generació que veia Diseny Channel i va cantar amb les cançons de Camp Rock a ple pulmó.

  • Live Nation ha produït el seu tour mundial que comença amb dos concerts a Nova York, al Yankee Stadium els dies 12 i 13 d'agost. Les entrades ja estan esgotades per totes dues cites.
  • La gira passarà per 86 ciutats d'arreu del món, com per exemple, París, Milà, Londres, Dublín, Sídney, Auckland, Nova York, Los Ángeles i Chicago, 

Previsions: Les entrades pel concert de Barcelona sortiran a la venda el pròxim divendres dia 4 d'agost.