Cultura i Pantalles
Logo de Disney+
Foto: Logo de Disney+ | Disney+
Pantalles

Disney+ canvia les tarifes: Quant valdrà i com funcionarà?

Temps de lectura: 2 minuts
Logo de Disney+
Foto: Logo de Disney+ | Disney+

Ja ho va fer Netflix envoltat de polèmica i crítiques, i ara Disney+ va pel mateix camí, ha anunciat que acabarà amb els comptes compartits i canviarà les tarifes.

Per què és important? Sembla que l'estratègia és la mateixa, aconseguir una xifra considerable d'usuaris fidels a la seva plataforma per, després, canviar les condicions i generar la necessitat de continuar a tot preu tenint accés al contingut.

D'on venim? Netflix va anunciar que tancaria els comptes compartits i així ho va aplicar. Entre polèmica i crítiques molts usuaris van abandonar la plataforma, si bé, a llarg termini molts han tornat i les conseqüències per a Netflx no han estat gens greus, aconseguint molt bones xifres en els últims mesos.

  • Ara, Disney+ ha anunciat el primer pas cap a un model més estricte: Un canvi de tarifes de subscripcions a partir de l'hivern.

En detall: L'única possible subscripció que hi ha actualment a la plataforma costa 8,99 euros al mes, o 89,90 a l'any, i permet connectar-se des de quatre dispositius simultanis, i veure continguts en màxima qualitat d'àudio i vídeo.

  • A partir de l'hivern, aquesta tarifa només permetrà dos reproductors simultanis i menys qualitat de so i vídeo.
  • Si els usuaris volen continuar tenint les mateixes prestacions que fins ara, hauran de pagar la tarifa Premium que, per 11,99 euros al mes oferirà les quatre reproduccions i la màxima qualitat de reproducció.

A més, obrirà una nova opció de subscripció. Aquesta inclourà publicitat.

  • Estarà disponible a partir de l'1 de novembre i valdrà 5,99 euros al mes.
  • Les condicions generals seran les mateixes que la tarifa estàndard, però a l'incloure publicitat serà una mica més econòmica.
Etiquetes: Netflix Disney