La Jungla
Tini Stoessel a 'El Hormiguero'
Foto: Tini Stoessel a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Tini Stoessel explica les conseqüències de ser una nena Disney: "Encara avui dia..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tini Stoessel a 'El Hormiguero'
Foto: Tini Stoessel a 'El Hormiguero' | Antena 3

L’actriu i cantant Tini Stoessel ha visitat per primer cop el plató d’El Hormiguero per presentar el seu nou single, ‘Muñecas’. L’argentina ha fet un balanç de ser una nena Disney i ha explicat que sortir és un procés llarg.

Context: Tini Stoessel va saltar a la fama per la seva participació en sèries d’adolescents com Patito Feo o Violetta, amb la que va recórrer tres anys de gira després de l’emissió de l’exitosa sèrie.

  • Actualment, destaca com a cantant. De fet, ha fet col·laboracions amb artistes de la talla de Sebastián Yatra, Morat o Alejandro Sanz.

Al detall: El presentador ha preguntat a Stoessel pels seus inicis, sent tan sols una nena de deu anys, ja que és el que li va donar la fama.

  • Tini ha explicat que convertir-se en famosa sent una nena va tenir les seves “coses dolentes”: “El que més em va costar, i m’ho continua fent, és l’exposició”, ha reconegut.
  • “Estic molt agraïda per la família que m’ha tocat. Els meus pares i el meu germà han estat essencials durant la meva carrera”, ha explicat la cantant assegurant que van estar sempre al seu costat i mantenint-li els peus a terra.
  • Stoessel ha afirmat que és complicat mantenir l’exposició “24/7”, sense tenir intimitat per fer el que fa qualsevol persona.

A més: La cantant ha anat més enllà i ha explicat que deixar de ser una nena Disney no va ser gens fàcil.

  • L’argentina ha mencionat que desvincular-se de Violetta per poder ser Tini va ser un procés no gaire fàcil: “Trencar amb aquella imatge Disney i trobar el que ets és un procés, però vaig aprendre tant i estimo a tanta gent d’allà... va ser un aprenentatge”.
  • Una altra cosa que Tini ha confessat és que, tot i l’avanç, Disney l’ha condicionat com a persona: “Quan vols sortir d’allà, hi ha com un xip. Estar dins de nen et deixa coses, com per exemple no parlar i dir males paraules”.
Categoria: La Jungla