Cultura i Pantalles
Un dels molts muntatges de Barbenheimer que es poden trobar a Twitter.
Foto: Un dels molts muntatges de Barbenheimer que es poden trobar a Twitter. | Twitter
Cinema

'Barbenheimer' ja està en marxa: Els memes ho han aconseguit i serà real

Temps de lectura: 2 minuts
Un dels molts muntatges de Barbenheimer que es poden trobar a Twitter.
Foto: Un dels molts muntatges de Barbenheimer que es poden trobar a Twitter. | Twitter

L'estiu ha estat dominat per un meme en particular: 'Barbenheimer'. És el resultat de la sàtira per la coincidència a la cartellera d''Oppenheimer' i 'Barbie', les dues estrenes més potents de l'any.

En detall: La broma ha omplert les xarxes amb fotografies, muntatges visuals i de vídeo, però ara arribarà un pas més enllà.

  • Charles Band, al capdavant de la productora independent Full Moon Features, s'aventurarà a la bogeria de crear aquesta pel·lícula que serà una comèdia.

Què en sabem? Ha sortit a la llum la sinopsi oficial de la pel·lícula: "En les profunditats de Dollsville, un grup de nines fartes, liderades per la brillant Dra. Barbenheimer, construeixen una bomba atòmica. La seva missió? Enderrocar el patriarcat d'una vegada per totes! Però a mesura que la batalla dels sexes s'intensifica, ¿Barbenheimer i el seu grup de belleses acabaran explotant més del que esperaven? BARBENHEIMER!"

  • Pel que es pot intuir, l'escenografia complementarà l'escenari rosa de 'Barbie' i la seva trama de lluita contra el patriarcat, amb la misteriosa, tensa i més dramàtica pel·lícula 'Oppernheimer' igual com la seva trama sobre la construcció de la bomba atòmica.
  • El més destacat és que tot serà en to irònic, còmic, i de paròdia.

Què no sabem? Encara queda per determinar qui ha escrit i qui dirigirà 'Barbenheimer'.

A més, la productora Full Moon és mundialment coneguda per la saga de pel·lícules 'Puppet Master' amb ja 16 entregues, però també per ser la primera en parodiar la pandèmia de coronavirus amb la icònica 'Corona Zombies', que era un reciclatge de la coproducció italoespañola 'Apocalipsis Caníbal'.

Previsions: Ja se sap que es començarà a rodar aquest mateix setembre i tot apunta a una possible estrena per Nadal a Amazon Prime Video i al mateix servei de streaming de la productora Full Moon, FullMoonFeatures.com.