Cultura i Pantalles
Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood dels Rolling Stones
Foto: Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood dels Rolling Stones | EFE/EPA/TOLGA AKMEN
Música

Nous temes dels Rolling Stones després de 18 anys, i ja es parla de gira

Temps de lectura: 2 minuts
Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood dels Rolling Stones
Foto: Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood dels Rolling Stones | EFE/EPA/TOLGA AKMEN

Després de 18 anys sense treure temes nous, els Rolling Stones han presentat un nou disc amb nous temes. Es titula Hackney Diamonds i, de moment només han tocat un dels temes que inclou: Angry.

Què sabem? El grup ha escollit el teatre Hackney Empire de Londres per presentar el disc. Després n'ha parlat en una entrevista amb el mític presentador estatunidenc Jimmy Fallon.

  • Entre riures i el carisma que els caracteritza, els Rolling Stones han anunciat la data en què es publicarà, per primera vegada en 18 anys, un nou disc del grup: el pròxim 20 d'octubre.

En detall: Conté 12 cançons totalment noves i dues d'elles estan compostes amb els ritmes que va deixar escrits el bateria Charlie Watts abans de morir, l'any 2019.

  • El substitut del percussionista del grup és Steve Jordan que va rebre la "benedicció" de Watts abans de morir.
  • Durant l'entrevista els tres membres dels Stones originals van explicar com troben a faltar el quart component.

Sorpreses: Els músics han anunciat també que l'àlbum conté col·laboracions d'allò més inèdites amb noms com Lady Gaga, Stevie Wonders i l'exbaixista del grup Billy Wymann.

Previsions: En el vídeo de presentació del disc els fans han descobert un missatge amagat. En un moment determinat apareix un cartell amb unes dates de gira de Hackney Diamonds.

  • Els fans, que no perden detall, també han vist que al web de Hackney Diamonds hi ha un enllaç a una pàgina de gires on posa "pròximes dates".
  • Tot i això, la gira encara no ha estat confirmada ni se sap si serà una realitat. Tornaran els Stones a l'escenari?