La Jungla
Bad Gyal, al rodatge de l'anunci d'Estrella Damm
Foto: Bad Gyal, al rodatge de l'anunci d'Estrella Damm | Estrella Damm
Televisió

Famosa estrella catalana de la música, protagonista de l'esperat anunci d'Estrella Damm 2023

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bad Gyal, al rodatge de l'anunci d'Estrella Damm
Foto: Bad Gyal, al rodatge de l'anunci d'Estrella Damm | Estrella Damm

L'estiu comença quan Estrella Damm llança a la televisió el seu anunci anual. I el dia està a punt d'arribar: el gegant català de la cervesa ha fitxat Bad Gyal pel seu nou spot i n'acaba de publicar el tràiler.

Què en sabem? El nou anunci d'Estrella Damm duu per títol PKM. S'hi pot veure la Bad Gyal de concert a Tòquio, en plena gira mundial. "Demà som a Londres, després Buenos Aires, Mèxic, Puerto Rico... i després anem a casa", explica la de Vilassar de Mar, que acaba de veure un vídeo dels seus amics de festa a Barcelona. "Tornem a Miami?", pregunta la seva representant abans que ella aclareixi: "No, a casa". Que no és enlloc més que a Catalunya. Aquí el primer tast de l'anunci:

En detall: Amb el tema de la Bad Gyal El sol me da, i la participació del youtuber Javier Ruiz, conegut amb el sobrenom d'xBuyer, l'anunci d'Estrella Damm d'aquest any té el lema "A la teva vida manes tu", que apareix en pantalla quan la cantant del Maresme arriba per fi a casa i brinda amb els amics en un veler al Port de Barcelona.

A més, aquest dilluns Bad Gyal ha compartit també a les seves xarxes socials les imatges promocionals de la campanya que ha fet amb Estrella Damm. A la platja i amb una ampolla de cervesa, l'artista fa seu l'icònic Mediterràniament de la marca.

Per acabar: Més enllà de la ciutat de Barcelona, l'anunci d'Estrella Damm també compta aquest any amb localitzacions a la Costa Brava. Una peça audiovisual sota la direcció i amb guió d'Oriol Villar, que s'estrenarà properament a la televisió.

Categoria: La Jungla