La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós cantant d''OT' anuncia que es retira de la música i les xarxes se'n riuen

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El món de la música és un món molt complicat. Moltes són les persones que s'hi volen dedicar, però només algunes són les que acaben triomfant.

Què sabem? Un conegut concursant d'Operación Triunfo ha anunciat, a través d'un llarg comunicat, que després de molt temps donant voltes al tema, deixa per sempre el món de la música. Un anunci trist que ha generat molt riure i mofa a les xarxes socials.

Què ha passat? A través de les seves xarxes socials el cantant ha publicat un llarg comunicat dient que ha arribat el moment de deixar el món de la música. "Sabia que el moment arribaria i us vull dir que deixo del món de la música després de cinc anys, cometent molts errors, sent innocent i deixant-me portar", comença dient el cantant. "Em sento molt orgullós de tot el que hem aconseguit junts, jo he complert un somni i vosaltres éreu en ell", afegeix. "El que ve ara sé que no em farà tan feliç perquè hi ha coses que jo no puc controlar per això decideixo acabar la meva carrera musical", afirma.

De qui es tracta? El cantant d'Operación Triunfo que ha posat punt final a la seva carrera musical després de cinc anys intentant fer-se un lloc ha estat Carlos Ruiz, conegut amb el nom artístic de Carlos Right. "És una decisió que he madurat durant molt temps i espero que entengueu. Gràcies per haver somiat amb mi. Vosaltres heu estat el millor de tot això", acaba dient el jove. El comunicat és el següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Right (@carlosright)

A més: Els usuaris a les xarxes socials no s'han quedat callats davant el comunicat de Carlos Right i la seva decisió de deixar el món de la música. "El que realment sorprèn és que hagi durat cinc anys cantant", "Ha passat de ser Carlos Right a Carlos Wrong", "Ja no és Carlos Right sinó Carlos Left", "La música el va deixar a ell abans" o "I aquest qui és?" són alguns dels molts missatges que el cantant ha rebut durant les últimes hores.

Per acabar: Carlos Right es va donar a conèixer gràcies a participar en el programa Operación Triunfo l'any 2018. Una edició que va guanyar el cantant Famous, que tampoc ha tingut massa sort en el món de la música. En la mateixa edició també va participar el català Miki Núñez, que amb els anys s'ha buscat la vida com ha pogut i a banda de dedicar-se al món de la música també ha provat sort com a presentador de televisió en el programa Eufòria, amb Marta Torné, gràcies a l'oportunitat que li han donat a TV3.

Categoria: La Jungla