La Jungla
Miki Núñez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Miki Núñez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Miki Núñez, sobre els seus trastorns alimentaris: "Si no em poso fort, embogeixo"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Miki Núñez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Miki Núñez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Miki Núñez pateix trastorn de la conducta alimentària (TCA). Així ho va confessar, ell mateix, el passat mes de desembre, en una entrevista colpidora a El suplement de Catalunya Ràdio. Aquest dilluns, el cantant de Terrassa n'ha tornat a parlar a Matina, Codina! de RAC105.

Què en sabem? Preguntat sobre el seu imponent bon estat de forma, Miki Núñez ha recordat que té un TCA, lligat de forma inevitable amb la imatge que el presentador d'Eufòria de TV3 té d'ell mateix, i com es mostra als altres. 

Què diu?

  • "Abans em dèieu: "Estàs molt fort". És que tinc un TCA i, si no em poso fort, el meu cap va com una puta bogeria".
  • "Jo he estat bulímic, anorèxic... O començo la gira i em veig superfort, o l'he feta bona".

A més, ha reivindicat la importància que famosos homes com ell donin la cara sobre aquestes malalties i generin conscienciació, ja que fins ara gairebé totes les veus que en parlen són dones: "Malgrat que em costi, trobo que és necessari. Hi ha molts referents dones mega empoderades. Però sembla que ens hem amagat una miqueta, i trobo que hem d'expressar-nos al màxim, intentar ser referents bons i explicar-ho tot".

D'on venim? Miki Núñez va confessar el desembre els problemes de salut mental que ha patit des de petit, relacionats amb la conducta alimentària, i pels quals ha necessitat ajuda psicològica. El triunfito va patir bulímia quan era un nen. També pateix dismòrfia física, un altre trastorn diagnosticat que fa que vegi la realitat del seu físic alterada, i que fa que mai no sigui feliç amb el seu aspecte.