Cultura i Pantalles
Cartell de l'obra 'The Producers'
Foto: Cartell de l'obra 'The Producers' | Nostromo Live
Teatre

Crítics teatrals denuncien l'obra d'Àngel Llàcer per no convidar-los a l'estrena

Temps de lectura: 2 minuts
Cartell de l'obra 'The Producers'
Foto: Cartell de l'obra 'The Producers' | Nostromo Live

Els crítics teatrals catalans, que organitzen els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques han denunciat la productora de l'obra 'The Producers' d'Àngel Llàcer i Manu Guix ' per, segons diuen, haver-los impedit l'accés a l'estrena per poder fer la pertinent crítica.

Per què és important? Són més de 40 els crítics teatrals catalans que han signat la denúncia pública contra la productora Nostromo Live. En aquesta es titllen els fets de ser "una agressió a l'exercici professional del col·lectiu".

Què diuen? Els signants lamenten que Nostromo Live hagi pres aquesta decisió per “motius incomprensibles —és la primera vegada que passa i afecta tot un col·lectiu— sense tenir en compte que la crítica teatral és una baula més de la cadena de les arts escèniques, sense la qual la percepció que n'han de tenir els espectadors quedaria coixa”.

  • A més, exposen que “sense un accés que faciliti l'exercici de la feina de la crítica és impossible valorar un espectacle i, en conseqüència, nominar-lo i, si és el cas, premiar-lo”. Altres produccions, directors, actors, i tècnics de Nostromo Live han rebut premis en anteriors edicions.

Què ha dit Llàcer? Un dels codirectors del muntatge, el reconegut Àngel Llàcer, va fer un comentari força negatiu sobre els crítics en una entrevista al programa ‘Cafè d'idees’: “El dia de l’estrena oficial venen aquests del nas arrufat per dir: “Doncs, no està mal””. Va dir.

  • Llàcer va assegurar que la gent que va a veure musicals marxa feliç, per això, afirmava que “quan venen aquests crítics i opinen a mi em sap greu perquè no han entès res. Això que fem nosaltres és perquè vingueu a sentir”.
Etiquetes: Tribunals Teatre