Cultura i Pantalles
Cinema
Foto: Cinema | Pexels
Cinema

Arriba la Festa del Cine: Entrades a 3,5 euros durant quatre dies

Temps de lectura: 2 minuts
Cinema
Foto: Cinema | Pexels

La Festa del Cinema arriba a les sales de cine i permetrà gaudir de les millors pel·lícules de cartellera per un preu reduït durant quatre dies.

Què en sabem? Els cinemes es preparen per acollir una nova edició de la Festa del Cine que enguany se celebrarà del 2 al 5 d'octubre.

  • A diferència d'anteriors edicions, aquest cop no caldrà registrar-se prèviament a cap pàgina web per poder gaudir dels descomptes, que es podrà adquirir comprant les entrades a la mateixa taquilla.
  • D'aquesta manera, els espectadors podran gaudir de totes les entrades que vulguin, sigui per internet o a taquilla.

On? A Barcelona hi ha una quinzena de cinemes adherits: Verdi, Verdi Park, Diagonal, Diagonal Mar, Multiespai, Arenas de Barcelona, Aribau, Balmes, Bosque, Glòries, Gran Sarrià, Floridablanca, Comedia, Westfield La Maquinista –el que té més sales de la ciutat–, i Girona.

En detall: Les entrades amb reducció de preu seran vàlides per entrar a qualsevol de les projeccions de la cartellera, excepte les que es duen a terme a sales especials, butaques VIP o en 3D, que poden sol·licitar un suplement.

Pel·lícules recomanades: L'oferta de pel·lícules és molt àmplia. Els que no hagin gaudit de les dues grans estrenes d'aquest estiu, Barbie i Oppenheimer, encara tindran una oportunitat.

  • Tot i això, els que ho prefereixin podran veure algunes de les pel·lícules que s'han estrenat recentment: Campeonex, La voz del sol, La ternura o Vacaciones de verano, entre d'altres. 
  • Tampoc no falten pel·lícules d'acció com Megalodón 2: La fosa o The Equalizer 3. I per als més petits i petites la Festa del Cine té preparats als protagonistes de Ninja Turtles: Caos Mutante.