Cultura i Pantalles
Foto: | Channel 5
Cinema

Pel·lícules de Nadal que has de veure durant les festes

Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Channel 5

Et recomanem una llista de llargmetratges per veure durant les festes nadalenques, tant a pantalla gran com a les plataformes de streaming.

Per què és important? Són pel·lícules ben diferents entre elles però que tenen en comú el Nadal o la màgia pròpia d’aquestes dates i que pots veure amb la família, els amics o, si ho prefereixes, sol... això sí, sempre acompanyat del millor esperit nadalenc! 

 

CINEMA

La Navidad en sus manos

Sinopsi: Uns dies abans del Nadal, un Pare Noel encarnat per Santiago Segura, té un accident en trineu a ple centre de Madrid i acaba a l’hospital.

Camino a Belén

Sinopsi: Una aventura musical nadalenca per a tota la família que barreja melodies clàssiques pròpies del Nadal amb noves cançons pop, per explicar una visió renovada de la història de Maria i Josep i el naixement de Jesús.

Wonca

Sinopsi: Explica la història sobre com el millor inventor i màgic del món, el fabricant de xocolata, es va convertir en l’admirat Willy Wonka que coneixem avui.

 

PLATAFORMES DE STREAMING

Mejor Navidad, ¡imposible!

Sinopsi: Protagonitzada per Heather Graham, Jason Biggs, Brandy Norwood i Matt Cedeño aquesta és una de les pel·lícules de Netflix amb un repartiment més conegut. La protagonista, Charlotte, sent enveja pel Nadal perfecte dels altres… tot i que al final no ho serà tant.

Familia revuelta

Sinopsi: Protagonitzada per Jennifer Garner i Ed Helms, explica les aventures d’una família on els seus membres es desperten un matí amb els cossos intercanviats. Es pot veure a Netflix.

Feliz Mini-Bat Navidad

Sinopsi: Pel·lícula d’animació centrada en el personatge de Damian Wayne, fill de Bruce Wayne, més conegut com a Batman. Pots veure-la a Prime Video.

Navidad en Candy Cane Lane

Sinopsi: L’actor còmic Eddie Murphy ens acompanya aquestes festes interpretant un personatge fanàtic del Nadal decidit a guanyar un concurs de decoració nadalenca al barri. Pots veure aquesta pel·lícula a Prime Video.

La típica Navidad

Sinopsi: Comèdia que evidencia el xoc cultural de dos personatges, que celebren el nadal segons tradicions nòrdiques i índies. Es pot veure a Netflix.

¿Tu Navidad o la mía? 2

Sinopsi: Seqüela d’una de les sorpreses de l’any passat. Els ingredients són els mateixos: dos portagonistes que, per una confusió, intrecanvien les famílies amb qui passen el Nadal i en descobreixen les manies. A Prime Video. 

El Diario de Greg: ¡Navidad Sin Salida!

Sinopsi: Pel·lícula d’animació amb les aventures del mític Greg. La pots veure a Disney +.

Totes les bèsties petites i grosses: Nou Especial de Nadal

Sinopsi: No és una pel·lícula però l'hem de recomanar. L'especial de Nadal de la sèrie "Totes les bèsties petites i grosses" és un clàssic de la plataforma Filmin cada Nadal. Un episodi molt nadalenc que tanca cada una de les quatre temporades d'aquesta sèrie amable, blanca, molt britànica i plena d'animals.

Amor a primera vista

Sinopsi: Pel·lícula romàntica adolescent que passa durant els cinc dies previs al Nadal. A Netflix. 

Los tipos malos: Una Navidad muy mala

Sinopsi: Mentre tothom a la ciutat és a casa obrint regals per als “tipos malos”, és el moment perfecte per un atracament nadalenc. Pel·lícula d'animació que pots veure a Netflix. 

La familia Claus 3

Sinopsi: La saga belga nadalenca més coneguda de Netflix torna una vegada més.

Etiqueta: Pel·lícules