La Jungla
Protagonistes de 'Sálvese quien pueda'
Foto: Protagonistes de 'Sálvese quien pueda' | Netflix
Televisió

L'arribada de 'Sálvame' a Netflix no serà a l'octubre, l'estrena serà al novembre

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Protagonistes de 'Sálvese quien pueda'
Foto: Protagonistes de 'Sálvese quien pueda' | Netflix

Sálvese quien pueda, el nom que ha rebut el nou projecte de Netflix amb els col·laboradors de Sálvame, no arribarà a la plataforma aquest mes d'octubre, sinó que ho farà al novembre d'aquest any.

D'on venim: L'univers de Sálvame continuarà amb una segona vida a Netflix, després d'haver gravat a Mèxic i Miami, als Estats Units. Amb aquest docureality transgressor, segell d'identitat de 'La fábrica de la tele', Netflix pretén ampliar el seu contingut en noves formes d'entreteniment, després de la finalització del programa de la televisió espanyola que més hores ha estat en antena, durant 14 anys, i que ha protagonitzat moments icònics en la història de la televisió.

En detall: Després de rumorejar-se que l'estrena del docureality seria al mes d'octubre, Principal ha pogut saber que el projecte no veurà la llum fins al mes de novembre. Concretament, la segona setmana del mes, podent ser el dijous 9 de novembre, coincidint amb el dia preferit de la setmana de Netflix per a les seves grans estrenes i després de ser presentat a la premsa.

A més, fa uns dies es va poder veure als protagonistes de Sálvese quien pueda amb l'equip de Netflix gravant a Madrid, moment en el qual s'hauria gravat la promoció de l'arribada del docureality, que es podrà veure molt aviat. Com no podia ser d'una altra manera, la promoció tindrà l'essència de Sálvame, però amb el segell original de Netflix.

En profunditat: La plataforma estaria molt contenta amb els resultats de Sálvese quien pueda i podria estar interessada en la seva continuació. Tal com va avançar Versió RAC1, la possible nova temporada podria comptar amb alguna baixa i alguna nova incorporació.

  • Netflix estaria pendent de la repercussió que tingui l'estrena de Sálvese quien pueda per donar llum verda a una continuació del docureality molt aviat, que podria ser com a segona part o una espècie de spin-off del format original.

Què en diu Belén Esteban: Fa uns dies, la "princesa del poble" va estar present a l'esdeveniment de la companyia de llum CreaEnergia, amb qui ha tret la seva pròpia tarifa, i on va compartir la seva experiència gravant Sálvese quien pueda: "Ha estat una experiència meravellosa. Hem treballat molt, però vinc molt contenta. Jo i tots els meus companys".