Cultura i Pantalles
Videojoc 'La casa de papel' inspirat a Barcelona
Foto: Videojoc 'La casa de papel' inspirat a Barcelona | Netflix
Videojocs

Barcelona, escenari d'un nou videojoc de 'La Casa de Papel' de Netflix

Temps de lectura: 1 minut
Videojoc 'La casa de papel' inspirat a Barcelona
Foto: Videojoc 'La casa de papel' inspirat a Barcelona | Netflix

La plataforma Netlifx ha llançat un videojoc basat en la sèrie 'La casa de papel' i que proposa un atracament inèdit a Barcelona. 

Com funciona? La proposta, signada per l'empresa Boss Fight Entertainment, convida el jugador a posar-se a la pell d’en Sidney, el protagonista, que haurà de treballar amb els personatges més icònics de la sèrie, com Denver o Tòquio. 

  • La banda de delinqüents es disposa a sabotejar una subhasta d'art celebrada en el Museu La Perla de Barcelona (inventat per a l'ocasió) acompanyada d'un nou integrant: un hacker amb un passat misteriós. 
  • La missió és recuperar les peces d'art que li van robar a la seva família o venjar la mort dels seus pares. 

A la pràctica: Els creadors expliquen que és com entrar directament en el món de la sèrie. "Pots deixar la teva marca, pots prendre decisions per determinar si el pla del Professor (qui dissenya els atracaments) és un èxit o no, pots establir relacions romàntiques amb els personatges..."

  • El videojoc ja es pot trobar al catàleg de jocs de Netflix, i els subscriptors hi poden accedir a través de l’aplicació mòbil, independentment del sistema operatiu que tinguin.

 

D'on venim? La plataforma va començar a publicar videojocs basats en sèries i pel·lícules l'any 2021 amb la intenció d'ampliar l'oferta i experiència dels subscriptors. 

Etiqueta: Videojocs