Cultura i Pantalles
Albert Pla en el rodatge de 'La Mesías'
Foto: Albert Pla en el rodatge de 'La Mesías' | Movistar
Famosos

Un famós català defensa els assassins de Carrero Blanco: "Eren uns herois"

Temps de lectura: 2 minuts
Albert Pla en el rodatge de 'La Mesías'
Foto: Albert Pla en el rodatge de 'La Mesías' | Movistar

L'actor català Albert Pla ha provocat una forta revolta a les xarxes socials per la seva reacció a la polèmica d'Itziar Ituño sobre la manifestació a favor dels presos d'ETA.

Què ha dit Albert Pla? Les reaccions sobre els fets no s'han fet esperar i un dels qui ha defensat l'actriu ha estat el cantant i actor català Albert Pla.

  • En una entrevista a Europa Press, Pla ha assegurat que "Espanya és un país que segueix dividit entre els que creuen que els que van matar Carrero Blanco eren uns herois i entre els que creuen que eren uns assassins". "Jo crec que eren uns herois", ha puntualitzat.

Més reaccions: Segons informa l'agència Efe, el Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià ha expressat la seva solidaritat amb Itziar Ituño.

D'on venim? Fa uns dies, es va saber que dues marques han tallat tota la relació pel que fa a contractes publicitaris amb la basca Itziar Ituño, coneguda per protagonitzar la sèrie d'èxit La casa de papel.

  • La marca de cotxes BMW i la companyia aèria Iberia han cancel·lat les seves col·laboracions amb l'actriu per participar en una manifestació a favor dels drets dels presos d'ETA.
  • L'actriu va ser una de les persones que portava la pancarta que encapçalava la manifestació, on es podia llegir el lema en basc "Konponbiderako Giltzak" (Claus per a la resolució).
  • A la manifestació també hi van assistir diferents representants de partits independentistes catalans. 

En detall: La marca de cotxes BMW i la companyia aèria Iberia han cancel·lat les seves col·laboracions al·legant que no volen vincular-se amb cap "ideologia política".

  • D'altra banda, l'actriu basca va rebre el suport de l'organització de suport als presos d'ETA SARE i convocant de la manifestació.