Cultura i Pantalles
Imatge promocional del concert de Joan Dausà a Madrid
Foto: Imatge promocional del concert de Joan Dausà a Madrid | X / @joandausa
Música

Joan Dausà rebentarà Madrid i en català

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge promocional del concert de Joan Dausà a Madrid
Foto: Imatge promocional del concert de Joan Dausà a Madrid | X / @joandausa

Les entrades pel concert que Joan Dausà farà a Madrid estan volant. El sold out del cantautor està pràcticament assegurat i superarà, de sobres, el repte que ell mateix s'havia imposat: cantar en català a Espanya. 

Per què és important? Dausà va vendre 6.000 entrades en menys d'una hora i és a punt d'omplir les 10.000 butaques de l'aforament del Palacio de Vista Alegre de la capital espanyola. 

Què en sabem? Les entrades per l'espectacle 'La Gran Bogeria 2' es van posar a la venda el passat 19 de febrer a les 10:30. 

  • "Doncs sembla que sí. Rebentarem Madrid. Us estimo", deia poc després. 
  • "Definitivament heu embogit. 6.000 entrades venudes en menys d'una hora", confirmava el cantant, sorprès per la ràpida reacció del públic. 

D'on venim? L'artista santfeliuenc ja va triomfar el gener a Barcelona, on va aconseguir omplir el Palau Sant Jordi amb 16.400 persones, tot un rècord. 

  • Al repertori del concert hi havia cançons com “La gran eufòria”, “Ho tenim tot”, “Tot anirà bé” o “Jo mai mai” que, ben aviat, tornaran a sonar, aquesta vegada a Madrid. 
  • Aquell concert, en principi, era el darrer de la seva gira però, a l'escenari, l'artista ja va compartir amb el públic la idea de fer algun concert per Espanya, en alguna ciutat com Donosti, Madrid o Sevilla.

El motiu. En un vídeo publicat a les xarxes, Dausà va explicar per què va triar finalment Madrid.

  • "Per viabilitat de transport i per tenir flexibilitat per arribar-hi vam pensar que era millor Madrid", afirmava el cantant fa uns dies. 
  • "L'espai a Madrid ens permetia fer un concert de 10.000 persones. Vistalegre és un espai circular brutal on tothom se sent a prop de l'escenari", afegia. 

En detall. A les xarxes socials, el cantant no pot dissimular el brillant moment artístic i professional pel que està passant. 

Encara hi ha entrades a la venda:

Reaccions.