Eleccions municipals 2023
Parc Juràssic
Foto: Parc Juràssic
Eleccions municipals

Un Jurassic Park a Viladecans: l'extravagant proposta del PP

Temps de lectura: 2 minuts
Parc Juràssic
Foto: Parc Juràssic

Una proposta del grup municipal popular de Viladecans ha despertat tota mena de comentaris a les xarxes socials. Fins i tot el programa Polònia de TV3 s'hi ha pronunciat. 

Què en sabem? La campanya electoral s'acosta. El pròxim 28 de maig els ciutadans de Catalunya estan cridats a les urnes per escollir els representants dels seus municipis. Els partits polítics comencen a fer precampanya i a anunciar les seves propostes. Però una proposta del PP de Viladecans ha despertat moltes preguntes i comentaris. 

  • En un tuit al seu perfil de Twitter, els populars han anunciat una de les propostes que compliran si arriben a l'alcaldia del municipi del Baix Llobregat. 
  • Els populars prometen la construcció d'un parc juràssic si guanyen les eleccions.

En detall: El PP del municipi ha anunciat que una de les seves propostes del programa electoral serà la creació d'un part temàtic. L'anunci s'ha fet amb un vídeo explicatiu acompanyat d'imatges creades amb ordinador sobre un futurible parc d'atraccions. El vídeo s'acompanya de frases explicant la proposta:

  • "Hi ha inversions fiables disposats a dur a terme projectes lúdics educatius com és un parc juràssic", asseguren en el vídeo.
  • "El mamut de Viladecans serà l'estrella d'aquest espai. Pensant en les famílies el cap de setmana i pels alumnes durant la setmana". 
  • Els populars asseguren que aquesta inversió privada "generarà riquesa i llocs de treball". 
  • "Per fi el mamut de Viladecans podrà tenir el seu espai fixa a la seva pròpia terra". 

A més, el programa Polònia de TV3 ha respost a la proposta dels populars de Viladecans amb un dels seus gags. 

  • En el gag es pot veure com l'exlíder del PP Pablo Casado visita un parc juràssic, però en aquest cas, porta el nom de "fachàssic park".