Open Melon
Toni Cantó i Albert Rivera
Foto: Toni Cantó i Albert Rivera | Europa Press
Polítics

Albert Rivera fitxa Toni Cantó com a professor del seu postgrau

Temps de lectura: 2 minuts
Toni Cantó i Albert Rivera
Foto: Toni Cantó i Albert Rivera | Europa Press

L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, ha fitxat a Toni Cantó i el dramaturg Alberto Boadella com a professors del seu postgrau sobre com comunicar i parlar en públic. 

Què en sabem? Segons avança El Plural, Rivera hauria fitxat el seu excompany de partit Toni Cantó després que es quedés sense feina. La cadena de televisió 7NN, on estava treballant fins fa poques setmanes, va haver de tancar per problemes econòmics.

  • Rivera també ha fitxat pel postgrau que dirigeix a Boadella.
  • Tots dos se sumen al projecte de Rivera com a "assessors i col·laboradors especials". 

En detall: L'exlíder de la formació taronja és responsable d'un postgrau que porta com a títol Cómo comunicar en público a l'Instituto de Liderazgo y Formación Política del Centro Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, una institució privada i adscrita a la Universitat Complutense. 

  • “En el món actual, diàriament, ens enfrontem al repte de parlar en públic, però ningú ens ha ensenyat com estructurar missatges, com defensar projectes, com comunicar a les xarxes, com comunicar amb el nostre cos, com fer servir millor els temps i els silencis, com vestir-nos o com projectar la veu”, diu la carta de presentació del curs.

D'on venim: Toni Cantó va ser director de la Oficina del Español del govern de la Comunitat de Madrid, un càrrec que moltes persones van qüestionar. L'oposició de Madrid acusava la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, de crear aquesta posició a mida per a Cantó. 

  • Cantó ha canviat en diverses vegades de formació política durant la seva trajectòria. Ha ocupat càrrecs polítics dins d'UPyD, Ciutadans i PP. 
  • Després de la seva etapa política, va conduir durant uns mesos el programa Con Toni a la cadena 7NN, que va tancar el passat mes de març per les seves "excessives despeses generades".
Categoria: Open Melon
Etiqueta: Ciutadans