Eleccions municipals 2023
Captura de pantalla del vídeo de Junts
Foto: Captura de pantalla del vídeo de Junts | @Junts
Eleccions municipals

Candidat o raper? Un alcaldable de Junts demana el vot a ritme de Michael Jackson

Temps de lectura: 2 minuts
Captura de pantalla del vídeo de Junts
Foto: Captura de pantalla del vídeo de Junts | @Junts

La precampanya electoral ja està en marxa i les formacions polítiques innoven amb tots els recursos que tenen per demanar el vot pel seu partit. 

Per què és important? El pròxim diumenge 28 de maig se celebren les eleccions municipals a tots els pobles i ciutats de Catalunya. La campanya electoral començarà el 12 de maig a mitjanit. 

Què en sabem? L'alcaldable de Junts per Tivissa (Ribera d'Ebre) ha començat la precampanya electoral de la forma més surrealista possible. Ho ha fet amb un vídeo on interpreta una cançó amb el ritme de la famosa cançó de Michael Jackson Black or White

  • En el particular vídeo es pot veure al candidat de Junts, Jaume Martí, cantant i rapejant. 

Què diu? L'alcaldable de la formació de Laura Borràs demana el vot pel seu partit i la seva llista de cara als comicis municipals de finals del mes de maig

  • "Tenim projectes, venim amb ganes de començar", diu el dirigent de Junts cantant a ritme de la cançó. 
  • "Junts podem trobar-nos si t'apuntes tornarà el bon govern" diu Martí. 
  • El candidat demana el vot als habitants de Tivissa i dels municipis del voltant, que també voten a Tivissa per escollir l'alcalde.
  • El vídeo acaba amb diferents persones imitant el famós videoclip del cantant nord-americà Michael Jackson mentre la lletra diu: "És Junts, és guai. Escolta bé!" 

Previsions: Sembla que Junts Tivissa vol treure més vídeos semblants. Al final del videoclip que han publicat a les xarxes socials hi han escrit "continuarà...". 

En detall: Junts va quedar en primera posició en les eleccions municipals del 2019 amb quatre diputats dels nou total que té el municipi. 

  • Tot i això, els postconvergents no governen. L'alcaldessa del municipi Montserrat Perelló és del partit Ara Sí i governa gràcies al pacte amb MOVEM.