Eleccions municipals 2023
Jaume Collboni i exalcaldes socialistes
Foto: Jaume Collboni i exalcaldes socialistes | ACN
Eleccions municipals

Collboni reivindica el llegat socialista per "construir el futur de Barcelona"

Temps de lectura: 2 minuts
Jaume Collboni i exalcaldes socialistes
Foto: Jaume Collboni i exalcaldes socialistes | ACN

L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, s'ha encomanat al llegat dels exalcaldes socialistes per "construir el futur de Barcelona".

Què ha passat? Els exbatlles socialistes Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu han repassat la seva acció de govern en un acte organitzat per la plataforma 'Bo per Barcelona', que li dona suport a Collboni com alcaldable de la capital catalana.

Què ha dit? "Em sento orgullós de defensar aquest llegat; no només no amago de quina família política pertanyo ni d'on vinc, sinó que defenso amb orgull la feina feta pels companys", ha expressat Collboni.

  • D'altra banda, ha retret al candidat de Junts, Xavier Trias, que "amagui les sigles" del partit a la llista, i a la candidata de BComú, Ada Colau, que doni "lliçons de progressisme i de polítiques transformadores de la ciutat".

En profunditat: Collboni s'ha congratulat de tenir al costat "un fil roig de la història de la ciutat a l'etapa contemporània". "Em sento orgullós de defensar el llegat olímpic, de continuar la feina que Clos va començar amb el 22@ i la ciutat del coneixement; d'identificar-me amb aquesta Barcelona dels barris, de proximitat, on la gent vol viure", ha apuntat.

  • Serra ha apuntat que, sota la seva etapa de govern, la tasca se centrava en poder "sobreviure". "L'encert va ser pensar que els Jocs Olímpics eren la manera de resoldre aquesta visió general de Barcelona, que no la podíem tirar endavant perquè no teníem diners ni suport de les administracions públiques", ha explicat.
  • Collboni també ha recordat el mandat de Pasqual Maragall i l'etapa olímpica, "encara molt instal·lada en les llars barcelonines".