Eleccions municipals 2023
Barcelona

Trias admet que guanyar serà "complicat" davant d'unes enquestes que l'"atabalen"

Temps de lectura: 1 minut

El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha reconegut aquest dissabte que guanyar a la capital catalana serà "complicat" davant d'unes enquestes que l'"atabalen".

Context: El candidat de Junts ha sigut prudent dies després que l'enquesta del CIS l'hagi deixat en tercera posició en la cursa per Barcelona. "Hem de guanyar, però hem de guanyar bé", ha dit.

Què ha dit? En un acte davant del Mercat de Santa Caterina, Trias ha promès més "activitat econòmica" i "seguretat" per millorar la vida dels veïns de Ciutat Vella.

  • "El fracàs de Colau i Collboni és que la gent viu pitjor", ha assegurat l'exalcalde. Per exemple, ha defensat que cal "explicar" els beneficis de la Copa Amèrica i "fer que la gent s'entusiasmi" amb aquesta competició de vela.
  • "La Copa Amèrica no té sentit si la gent no se la sent seva", ha avisat, tot reivindicant que és un esdeveniment que "ens posa en el món".
  • Així, Trias ha receptat més "activitat econòmica sostenible" per generar "benestar" als barris de Ciutat Vella i ha assegurat que treballarà "perquè la gent visqui millor, progressi i entengui" que és "el millor lloc per viure": "És molt trist que Ciutat Vella, amb el patrimoni i la cultura que té, la gent decideixi anar-se'n. Si passa això estem fracassant".

A més: El número 3 de la llista de Junts a Barcelona, Jordi Martí, també ha posat èmfasi en la "inseguretat" a Ciutat Vella i ha promès incrementar la Guàrdia Urbana uniformada i combatre els "grafitis i les botellades".