Eleccions municipals 2023
Eleccions municipals

Abascal insulta Colau des del bastió de l'extrema dreta a Barcelona: "Comunista psicòpata"

Temps de lectura: 2 minuts

El líder de Vox ha rebut l'escalf de la plaça Artós de Barcelona, el bastió de l'extrema dreta de la capital catalana. Des d'allà ha proferit proclames ultres i ha insultat sense miraments l'alcaldessa Ada Colau.

Context: Cal tenir en compte que Vox és una formació d'extrema dreta que les enquestes no els hi donen poder de governabilitat i que proclamen perillosos insults ultres contra els candidats que no siguin de dretes o nacionalistes espanyols.

Què ha passat? El president de Vox, Santiago Abascal, ha fet una crida a què Barcelona "no es resigni" entre "una comunista psicòpata i perillosa com Colau i un 'progre' com Collboni".

  • Així ho ha proclamat des de la plaça Artós, símbol de les concentracions de formacions ultres i d'extrema dreta, on Vox ha celebrat un míting per donar suport a l'alcaldable del partit a la capital catalana, Gonzalo de Oro.
  • Des d'allà, Abascal ha acusat l'alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú, Ada Colau, i el candidat dels socialistes, Jaume Collboni, de "destruir" la ciutat. "Barcelona mereix superar dècades de ruïna i inseguretat", ha afirmat. Al seu torn, De Oro ha defensat que la ciutat "necessita un alcalde amb mà de ferro per acabar amb els delinqüents".

Al detall: Vox ha reunit a centenars de seguidors del partit a la plaça del cor de Sarrià-Sant Gervasi per acompanyar a l'alcaldable de Vox en el que ha estat el primer i únic acte de campanya que el líder del partit, Santiago Abascal, farà a Catalunya.