Eleccions municipals 2023
Una guàrdia urbana torna la bossa a la víctima del robatori
Foto: Una guàrdia urbana torna la bossa a la víctima del robatori | Cedida
Eleccions Municipals

Roben a la presidenta d'una mesa electoral de Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Una guàrdia urbana torna la bossa a la víctima del robatori
Foto: Una guàrdia urbana torna la bossa a la víctima del robatori | Cedida

La presidenta d'una mesa electoral de Barcelona ha patit un robatori durant el desenvolupament de les eleccions municipals a 2023.

Què en sabem? Els fets han tingut lloc al voltant de les 11:00 al col·legi electoral del centre cívic Parc Sandaru quan algú s'ha endut una bossa d'una ciutadana que presidia la mesa, segons ha pogut saber Principal. 

  • El lladre ha deixat la bossa en una motocicleta aparcada a prop del centre, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou i algú l'ha entregat a la comissaria de la Guàrdia Urbana que hi ha al costat de l'Estació del Nord.
  • Dues agents han acudit al col·legi i han retornat la bossa a la seva propietària.

En detall: La dona no ha hagut de lamentar cap pèrdua significativa, més enllà d'unes monedes. Les seves targetes i el DNI encara es trobaven a la bossa.

Visió global: Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han planificat un ampli dispositiu de seguretat per garantir el normal desenvolupament de les eleccions.

  • En tota Catalunya s'han mobilitzat 8.025 policies: 1.100 de la Policia Nacional, 1.160 de la Guàrdia Civil, 3.891 dels Mossos d'Esquadra i 2.974 policies locals.